پروازهای فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) از ۱۸۰ پرواز در روز به ۲۴۰ پرواز رسید.

معاون فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)گفت: در این بین سهم پروازهای اربعین به نجف روزانه به ۳۰ تا ۴۰ پرواز رسیده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی فرودگاه امام، کوروش فتاحی بابیان اینکه پروازهای اربعین به نجف روزانه به ۳۰ تا ۴۰ پرواز افزایش یافته است، افزود: این روزها اوج پروازهای فرودگاه بین‌المللی امام خمینی است و روزانه بیش از ۳۰ هزار زائر از این فرودگاه به فرودگاه نجف اعزام می‌شوند.

وی در خصوص تاخیرهای پیش آمده در برخی مسیرها، افزود: یکی از دلایل تأخیر پروازها این است که شرکت‌های هواپیمایی تمام امکاناتشان را بسیج کرده‌اند تا زوار را به نجف برسانند که طبیعی است که مشکلاتی فنی پیش خواهد آمد.

فتاحی گفت: امسال در ورودی و سالن پرواز موکب روح‌الله راه‌اندازی شده است و مسائل و مشکلات زائران در آنجا بررسی و برطرف می‌شود.

وی افزود: تاکنون موردی از اینکه بلیت فروخته‌شده باشد و مسافری مراجعه کرده باشد که پرواز وجود خارجی نداشته باشد، گزارش نشده است.

 فتاحی گفت: تمام تلاشمان این است که پروازها به‌موقع انجام شود و از تأخیرها جلوگیری به وجود آید.

معاون فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره):مسافران و زائران از جایگاه‌های مشخص‌شده در سایت سازمان هواپیمایی کشوری بلیت خریداری کنند تا با مشکل مواجه نشوند.

 

3535

کد خبر 602400

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۹
    32 0
    می توانیم راستی آزمایی بکنیم یا اینکه متهم به سیاه نمایی می شویم؟ چرا اینقدر اصرار داریم که بگوییم جمعیتی بی سابقه در تاریخ برای اربعین به عراق رفته است؟ غیر از خود ما کس دیگری در دنیا آنرا باور می کند؟ چرا قصد داریم خودمان را فریب دهیم؟ این آقای مسئول فرودگاه امام می گوید پرواز های نجف به 30 مورد در رو.ز افزایش یافته و به این ترتیب روزانه 30 هزار زائر به نجف از فرودگاه امام اعزام می شوند. مگر هر پرواز چند نفر ظرفیت دارد؟ این هواپیماهایی که مادر مسیر تهران نجف داریم بین 120 تا 200 نفر مسافر ظرفیت دارند که در خوش بینانه ترین حالت و 40 پرواز در روز کل مسافرین اعزامی هر روز می شود 8 هزار نفر حالا این مسئول محترم 22 هزار نفر بقیه را چطور اعزام کرده ؟ مگر روی بوفه هم در پرواز داریم؟
    • بی نام A1 ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۳۰
      0 0
      بوفه رو خیلی خوب گفتی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین