۰ نفر
۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۰

سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه ای اعلام کرد: اعزام کاروان‌ها به سامرا تا اطلاع ثانوی و دریافت پاسخ استعلام از مبادی ذیربط انجام نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در اطلاعیه سازمان حج و زیارت آمده است: به اطلاع متقاضیان سفر عتبات در اعزام های این دوره (سوم آذرماه لغایت ۲۵ دی ماه ۱۳۹۵) می رساند اعزام کاروانها به سامرا تا اطلاع ثانوی و دریافت پاسخ استعلام از مبادی ذیربط انجام نمی گیردکه لازم است این مهم در هنگام ثبت نام و اعزام مورد توجه زائران قرار گیرد.

متقاضیان سفر به عتبات عالیات در این دوره میتوانند با مراجعه به سامانه www.atabat.org.ir در خصوص انتخاب کاروان و اعزام در زمان مورد نظر اقدام نمایند.

با توجه به تفاهم نامه سازمان حج و زیارت با بانکهای ملی و ملت، دارندگان اسناد ودیعه گذاری عمره مفرده در این بانک‌ها می‌توانند از تسهیلات تا سقف ١٥ میلیون ریالی سفر عتبات بهره مند گردند.

۴۷۴۷

کد خبر 605499

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =