ایران نوشت:مرد شیطان‌صفتی که به عنوان مسافرکش دختر دانشجویی را ربوده و هدف آزار و اذیت قرار داده بود در دادگاه کیفری تهران محاکمه شد.


  صبح دیروز این مرد در جریان محاکمه به دادرسان دادگاه گفت: ‌روز حادثه که شیشه مصرف کرده بودم با نیرنگ همدستم دست به این کار کثیف زدم.
در جریان این جنایت سیاه که دوم اردیبهشت پارسال در رودهن رخ داد دختر جوانی سراسیمه به پلیس مراجعه کرد و گفت: مردی به نام ناصر-39 ساله-چند وقتی بود که مقابل دانشگاه به عنوان مسافرکش توقف می‌کرد که یک روز سوار خودروی پراید سفید رنگش شدم و بین راه گفت که به من علاقه دارد و می‌خواهد با من ازدواج کند اما درخواستش را نپذیرفتم تا اینکه فردای همان روز دوباره سر و کله‌اش پیدا شد و گفت می‌خواهم برای آخرین بار با تو حرف بزنم من هم فریب خوردم و سوار شدم، چند دقیقه از حرکت خودرو گذشت تا اینکه متوجه شدم او به مسیر دیگری می‌رود، فریاد کشیدم و گفتم «نگه‌دار می‌‌خواهم پیاده شوم» اما او اعتنایی نکرد بعد مقابل یک خودروی مشکی ایستاد. مرد غریبه‌ای از آن بیرون آمد و وارد خودرو شد بعد هم مرا با کتک مورد آزار شیطانی قرار دادند که بیهوش شدم و زمانی که به هوش آمدم دیدم در بیمارستان هستم. گویا زن و شوهری که از آن محدوده عبور می‌کردند مرا به بیمارستان منتقل کرده بودند.
پس از اظهارات دختر جوان عملیات دستگیری دو مرد شیطان‌صفت در دستور کار پلیس قرار گرفت در حالی که تنها سرنخ پلیس شماره پلاک خودروی پراید سفید رنگ بود، سرانجام مالک خودرو را شناسایی کردند و برای بازجویی به اداره پلیس آگاهی منتقل شد. مرد شیطان‌صفت در نخستین بازجویی منکر تعرض به دختر 19 ساله شد اما در بازجویی‌های بعدی به جنایت شیطانی‌اش اعتراف کرد. این مرد که دارای سوابق متعدد کیفری است صبح دیروز در شعبه پنجم دادگاه کیفری محاکمه شد. در حالی که همدست این شیطان‌صفت کماکان متواری است و تحت تعقیب پلیس قرار دارد.

دختر جوان به شرح حادثه پرداخت و گفت: این مرد زندگی‌ام را نابود کرده است. من قبول دارم که ساده‌لوح بودم و فریب او را خوردم اما آقای قاضی من از آن حادثه شوم تا الان نتوانسته‌ام به زندگی عادی برگردم. ترم دوم دانشگاه بودم که این اتفاق افتاد و از آن زمان به جای درس و دانشگاه هر روز به روانشناس و روانپزشک مراجعه می‌کنم. من از شما درخواست اشد مجازات را برای این مرد و همدستش دارم.

سپس به دستور قاضی بابایی مرد متجاوز در برابر دادرسان دادگاه قرار گرفت و گفت که روز حادثه شیشه مصرف کرده بوده و با نیرنگ همدستش این دختر جوان را مورد آزار و اذیت شیطانی قرار داده‌اند. سپس ناصر با اظهار پشیمانی از دختر جوان خواست که او را ببخشد. پس از پایان محاکمه قضات شعبه پنجم وارد شور شدند و مرد جوان را به اعدام و 99 ضربه شلاق محکوم کردند.

47302

کد خبر 606212

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    13 3
    چرا بعضی از دخترها انقدر ساده هستند که سوار ماشین غریبه میشن و بدتر اینکه میدونن طرف بهشون نظر داره؟ اگه واقعا جوابت بهش منفی بوده چرا سوار ماشینش شدی که خودتو بدبخت کنی دختر خوب؟
  • امیر تبریز اوغلی IR ۰۶:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    8 1
    اگر صرفا گفته های این خانم درست باشه که اعدام هم کم هست برا این موجود.. ولی خانم ما که روز قبلی از نیست ایشون خبر دار شدین حالا با عنوان پیشنهاد ازدواج.... دیگه چرا سوار ماشینش شدین؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    4 22
    خب مجازات اعدام دور از عدالته. دلیلش اینه که مثلا ایشون تجاوز کرده خب یا باید به ایشون هم تجاوز بشه که البته برابر نیست چون ایشون مرده و در مرحله‌ی بعدی به حبس‌های طولانی محکوم بشه. چرا اینو می‌گم؟ چون احتمالا اخبار زیادی شنیدین که طرف پس از تجاوز قربانی رو می‌کشه دقیقا به خاطر افراط در این مرحله اونا اقدام به این کار می‌کنن. خانواده حاظره قبول کنه دخترش زنده بمونه حتی اگه خدای نکرده چنین بلایی سرش بیاد ولو این که طرف هم اعدام نشه و به یه حبس طولانی محکوم بشه. البته این نظر من.
  • یک خبرنگار A1 ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    6 22
    در اینکه این اقدام کثیف و شوم بوده و مرتکبش باید مجازات شود شکی نیست، اما آیا نباید بین کسی که طعمه اش را می کشد و کسی که این کار را نمی کند تفاوتی باشد. در کشورهای غربی برای تجاوز، حکمی معادل بیست تا بیست و پنج سال زندان صادر می شود که به نظرم عادلانه است و از یک نظر حتی از اعدام بدتر است. آیا وقت آن نیست که در قوانین جزا تجدید نظر شود. این قوانین می تواند باعث شود فرد متجاوز، صعمه اش را بکشد وقتی می بیند اگر دستگیر شود، حکمش فرقی نمی کند و در هر صورت اعدام است.
  • بی نام A1 ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    14 10
    آخه دختر غلط میکنه سوار ماشین شخصی میشه والا به بعضی دخترا هم باید شک کرد
  • سینا IR ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    40 0
    از این واژه همه دیگه خسته شدیم:وی دارای سابقه متعدد کیفری بوده است:تا کی؟
    • بی نام RU ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
      9 2
      تا وقتی که بجای مجازات سخت ،ریشه یابی می کنیم با ریشه یابی عمل مجرم را توجیه و هزینه انجام جرم را پایین میاوریم
    • بی نام IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
      1 0
      خسته نباشی خدا قوت
  • بی نام A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    6 3
    خیلی بد است که به خاطر فقر و بیماری جنسی در جامعه این همه جوانانمان را داریم از دست می دهیم کی باید جنواب بدهد این جوانان هیچ کدام مقصر نیستند حتی این دختر هم بی تقصیر است مقصر جامعه ایست که در آن به احتیاجات انسانی پاسخ مناسب داده نمیشود و ازدواج آنهم وقتی هزینه های زندگی سرسام آور است پاسخ گو نیست
    • حمید IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۸
      4 0
      حرف شما کاملا درسته ولی جوانان ما پاکتر از این حرفها هستند. این متاهل ها و مردهای سن بالا هستند که دارند مرتکب جرم میشوند مثل مورد این خبر.
    • بی نام A1 ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
      0 0
      هیچ کس به خاطر نیاز جنسی تجاوز نمیکنه شما چن تا مورد اینچنینی رو نگاه کن ببین طرف چه سابقه ای داره
  • تاریخ زن IR ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
    6 0
    بیشتر از اینا حقشونه...زندگی یه دختر و نابود کردن
  • ساکت فتنه IR ۲۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۸
    3 0
    در تمام این اخبار حوادث مجرم سابقه دار هست. من هر خبر وحشتناکی خوندم هر خبر جنایی خوندم هر خبر قتل و تجاوزی خوندم نوشته شده مجرم سابقه دار است مجرم از سابقه داران هستند مجرم قبلا چند بار دستگیر شده و ...
  • بی نام A1 ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
    3 0
    الحمدلله. به امید نابودی تمام اراذل و اوباش
    • بی نام IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
      0 0
      چرا نابودی همین اراذل اوباش میتونن خیلی برای جامعه مفیدن اگر کسی قدرشون رو بدونه میتونن نیروی کار ارزان یا حتی مجانی باشن برای پروژه های عمرانی مناطق بیابانی مثل کندن تونل تو دل کوه یا کندن همین مکان سایتهای موشکی زیر زمین با ماموران مسلحی بالای سرشون که حکم تیر هم داشته باشن تا اگر کسی از برادرها فکر فرار به سرش زد بتونن بکشنش و البته با یه وعده غذا در روز حتی میشه ازاشون خواست که عین اهرام ثلاثه مصر رو تو ایران بسازن خیلی بکار میان باور کنید
  • بی نام A1 ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
    6 0
    چرا باید ماشین های شخصی مسافرکشی کنن ؟ چرا نباید تاکسی رانی گسترش پیدا کنه ؟ چرا باید از سر ناچاری با هزار ترس سوار ماشین شخصی شد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین