این هفته کمیته نظارت کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران در راستای بررسی مشکلات محلات شهر تهران، به بررسی مشکلات و خواسته‌های محله قنات کوثر واقع در محدوده شهرداری منطقه ۴ پرداخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محله قنات کوثر یکی از محلات قدیمی تهران است که در منطقه 4 واقع شده و شورایاران و شهرداری محله، این هفته میزبان کمیته نظارت شورای شهر تهران بودند تا درباره مشکلات و نارسایی های شهری این محله بررسی کنند.
در ابتدای این جلسه بحث ساختمان فعلی سرای محله قنات کوثر به بررسی گذاشته شد. این سرا در یک ساختمان استیجاری واقع در خیابان نهم مرکزی ایجاد شده که عدم جانمایی مناسب ساختمان و حجم تردد اهالی با توجه به فعالیت های سرا مزاحمت هایی را برای همسایگان سرا ایجاد کرده و شورایاری محله خواستار احداث ساختمان مناسب به عنوان سرا را داشتند.
به همین منظور شورایاری، ملکی در خیابان سیزدهم شرقی را جهت تملک به عنوان سرا به شهرداری معرفی کرده و شهرداری منطقه بدلیل عدم نقدینگی کافی، موافقت کرده در قالب تهاتر، ملک مزبور را در اختیار بگیرد. این مهم تاکنون حاصل نشده و با توجه به عدم جانمایی مناسب سرای فعلی و مزاحمت های مطروحه، از شهرداری خواسته شد اقدام عاجل در خصوص جایگزینی ملک مناسب را به عمل آورد.
یکی دیگر از اهم خواسته های اهالی، رفع مشکلات شبکه حمل و نقل بود. این محله دارای یک ورودی بزرگراه شهید زین الدین غرب به شرق به بزرگراه باقری جنوب از طریق یک لاین کندرو است. این خط عبور و مرور کندرو موجب شده که در بزرگراه شهید زین الدین در ورودی بزرگراه شهید باقری جنوب ترافیک سنگین ایجاد شود.
در این نشست عنوان شد که طبق بررسی های بعمل آمده، جهت رفع این مشکل دو راهکار قابل بیان است. راهکار اول به تعریض معبر کندرو برمی گردد که نیازمند تملک تعداد زیادی از پلاک های جنب لاین کندرو است. راهکار بعدی احداث رمپ خروجی از بزرگراه شهید زین الدین به شهید باقری جنوب است. ولی با توجه به گره ترافیکی در این معبر می بایست بررسی های کارشناسی در این خصوص بعمل آید و ردیف بودجه مورد نیاز در بودجه سال های آتی پیش بینی و تصویب شود. مقرر شد این مهم نیز در جلسات کارشناسی شهرداری منطقه در دستور کار قرار گیرد.
همچنین در انتهای لاین کندرو دسترسی به بزرگراه باقری، یک دور برگردان هم تعبیه شده که احداث دیوار بتنی در این مسیر موجب جلوگیری از دید مناسب رانندگان شده و احتمال بروز حادثه را افزایش می دهد.
دیگر مشکل شبکه حمل و نقلی عنوان شده در این جلسه، عدم دسترسی مناسب از بزرگراه شهید باقری شمال به جنوب به بزرگراه شهید زین الدین غرب عنوان شد.
در ادامه این نشست، دیگر خواسته اهالی طرح شد. اصلاح هندسی دور برگردان موجود در بلوار استقلال حد فاصل خیابان سراج و 16 متری دوم از جمله این خواسته ها بود. اهالی عنوان کردند عدم استانداردسازی در این دور برگردان موجب سردرگمی رانندگان و ایجاد مخاطرات و بروز حوادث شده است.
دیگر خواسته شورایاری بررسی امکان احداث دور برگردان در بزرگراه شهید باقری حد فاصل بلوار استقلال و بزرگراه شهید بابایی بود. همچنین گلایه ساکنان خیابان 25 متری شکوفه، عدم رسیدگی راهنمایی رانندگی به عبور و مرور و توقف کامیون ها و وسائط نقلیه سنگین در این معبر عنوان شد. در خیابان مذکور تابلوهای عدم توقف وسائط نقلیه نصب شده ولی عدم رسیدگی مأموران راهنمایی و رانندگی موجب عدم توجه خاطیان شده است. این مسئله بارها در سروس مشکلات مردم خبرگزاری خبرآنلاین هم مورد تذکر شهروندان این منطقه بود.
خواسته های دیگر اهالی از جمله امحاء حیوانات موذی اعم از موش و ... ، نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران خدمات شهری و پیمانکاران جمع آوری پسماند، احداث کتابخانه در سطح محله، نظارت مستمر بر نحوه آبیاری فضای سبز بلوار شهید مطهری و حضور پر رنگ تر نیروی انتظامی جهت افزایش امنیت اجتماعی محله بود که در این نشست عنوان شد و مقرر شد کلیه خواسته های اهالی از طریق مکاتبات با شورایاری و هیئت امناء، جمع آوری و پس از جلسات کارشناسی با حضور کارشناسان مدیریت شهری و کمیته نظارت، مکاتبات لازم با شهرداری تهران، معاونت های مربوطه، سازمان ها و ارگان های ذی ربط انجام شود.

 

46231

 

کد خبر 608319

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین