بیژن هادی زاده در گف وت و گو با ایرنا اظهار کرد: گونه های متنوع پرندگان مهاجر همچون اردک، مرغابی، چنگر، خودکا و باکلان از جمله پرندگانی هستند که دریاچه سد سیمره را به عنوان زیستگاه زمستانی خود انتخاب کرده اند.
وی افزود: حضور این پرندگان مهاجر به یکی از پدیده های جذاب توریستی و زمینه ای برای جذب گردشگران در این دریاچه تبدیل شده است که با توجه به گستره فراوان و حاشیه مناسب آن می تواند زمینه ساز توسعه گردشگری و پیامدهای اقتصادی آن در این شهرستان باشد.
هادی زاده تاکید کرد: گشت مداوم و کنترل پیوسته برای مراقبت از این پرندگان و پیشگیری از شکار آنان توسط شکارچیان غیر مجاز حتی در روزهای تعطیل توسط تیم های محیط بانی انجام می شود.
وی با هشدار به شکارچیان غیرمجاز در خصوص اقدام برای شکار این پرندگان یادآور شد: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست لازم است از شکار این پرندگان پرهیز شود بنابراین در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی با شکارچیان بعمل می آید.
مسئول اداره حفاظت محیط زیست بدره گفت: امسال در مجموع 15 مورد تخلف صید و شکار توسط محیط بانان این اداره کشف شد که با تشکیل پرونده افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش ایرنا، سد سیمره با گنجایش نهایی سه میلیارد و 200 میلیون مترمکعب از نظر میزان ذخیره آب دومین سد کشور و اولین سد حوزه غرب کشور است.
حاشیه دریاچه سد سیمره با طول 65 کیلومتر امکان مناسبی برای توسعه فعالیت های گردشگری، پرورش آبزیان و مجتمع های گردشگر پذیر است که زمینه ساز ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای مردم بدره خواهد بود.
بدره در 87 کیلومتری ایلام قرار دارد و دارای 2 بخش مرکزی و هندمینی است.
46
نظر شما