معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام از محور در دست تعریض کارزان - سرابله بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهندس شاپور پولادی در جریان سفر به شهرستان چرداول، از محور در دست تعریض کارزان - سرابله بازدید و خواستار تسریع در پروژه و همچنین اجرا و ساماندهی تقاطع همسطح جاده قدیم (ورودی سرابله) با محور سرابله- ایلام شد.

وی ازمدیرکل راه و شهرسازی استان خواست تا این پروژه را در اولویت کاری خود قرار داده و نسبت به اجرای آن اقدام نمایند.

معاون عمرانی استاندار ایلام همچنین از جاده در دست احداث گدمه -کارزان بازدید و دستورات اکید را نسبت به بهسازی آن صادر کرد.

مهندس پولادی با بیان اینکه این مسیر باعث کاهش مسافت آسمان آباد به ایلام میشود ابراز داشت: این پروژه یک جاده دسترسی مناسب جهت توسعه کشاورزی در منطقه و دسترسی آسان به تفرجگاه بانکول می شود که توسط راه و شهرسازی استان اجرا می شود.

وی گفت: اعتبار این پروژه از محل اعتبارات بحران تامین می شود.

در این بازدید مدیران کل دفتر فنی، راهداری و حمل و نقل جاده ای و راه و شهرسازی، معاون عمرانی استاندار را همراهی کردند.

46

کد خبر 609776

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =