معاون استاندار با بیان اینکه مشوق های حمایتی دولت، تولید را از گردنه رکود عبور می دهد، گفت: طرح توسعه شهرک صنعتی سیمین دشت در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به تصویب رسید.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، عباد الله کامکار با بیان این مطلب در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرر در شهرک صنعتی اظهار داشت: براي رفع مشكلات تولید علاوه بر جلسات ستادی که با حضور استاندار در استانداری برگزار می شود به صورت دوره ای نیز در مجموعه واحدها و شرکت های صنعتی استان حضور پیدا می کنیم.
وی افزود: در این بازدیدها مشکلات صاحبان صنایع مورد رسیدگی قرار می گیرد در این راستا با توجه به اهمیت شهرک صنعتی سمین دشت در محدوده شهرستان فردیس، بازدیدها را از این شهرک آغاز کردیم که به عنوان یکی از بهترین شهرک های صتعتی استان با ۱۷۰ واحد تولیدی صنعتی در حال فعالیت هستند.
کامکار گفت: خوشبختانه همتی در بين مسئولين استان براي كمك به حوزه توليد شروع شده است و با حضور در محل كارخانجات و برگزاري جلسات رفع موانع در بطن توليد، في المجلس براي فراهم سازي فضاي مناسب براي توليد به افق ديد مشترك رسيده و توليد را ياري مي كنند.
وی افزود: دفتر شهرک صنعتی سیمین دشت به عنوان نماینده بین صاحبان صنایع و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و نظارت بر واحدها قرار گیرد.
کامکار تصریح کرد: ساماندهی واحدهای موجود و یکسان کردن فنی و مهندسی صنوف های پراکنده مثل تراشکاری ، جوشکاری، نجاری و .‌. . در شهرستان فردیس در دستور کار قرار گرفت.
معاون استاندار همچنين به حضور منظم استاندار و تيم اقتصادي و صنعتي در كارخانجات اشاره كرد و گفت: در ۶ ماهه دوم سال 7 كارگروه رسمي با حضور استاندار و از امروز نیز به صورت ماهی دوبار جلسات کارگروه را در شهرك هاي صنعتي استان تشكيل می دهیم كه در اين جلسات مصوبه های وضع شده كه اكيپي نظارتي اجراي سريع اين مصوبات را پيگيري مي كنند كه همه اين مصوبات در راستاي رفع مشكلات توليد بوده و اين روند توسعه اي با قوت بيشتر در حال انجام است.
معاون امور افتصادی و توسعه منابع در كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان ياد آور شد: علاوه بر جلسات استاندار و بازديد هاي ميداني از واحد هاي توليدي، كارگروه با حضور كليه اعضاي دستگاههاي 14 گانه در طول هفته در و با دعوت از مدير واحد توليدي و نمايندگان تام الاختيار بانك هاي عامل و ساير نهاد هاي خدمات رسان مشكلات و تنگناها را با تدبير و توافق مسئولين رفع و رجوع مي كند كه ادامه اين روند قطعا فضاي توليد را رونق داده و وضعيت اشتغال و اميد آفريني را در استان بيشتر خواهد كرد.
گفتنی است در راستای جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز و با حضور مهندس کامکار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، اعضای این کارگروه و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی استان از تعدادی از واحدهای تولیدی و صنایع شهرک صنعتی شهر نان ، قالب سازی خودرو، ایدین بمنظور رصد مشکلات صنایع بازدید میدانی بعمل آوردند.
شایان ذکر است در این بازدید مشکلات شهرک صنعتی شامل سرویس بهداشتی، مسجد، مرکز درمانی؛ ایستگاه اتش نشانی ، حمل و نقل عمومی عنوان کردند.

 

۴۸

کد خبر 611534

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار