تعهدات بیمه شخص ثالث در ماه‌های حرام همچنان معادل دو برابر دیه در این ماه‌ها است و تعمیم مبلغ بیمه غرامت راننده مقصر به شخص ثالث اشتباه است.

رئیس‌کل بیمه‌مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره اطلاعات نادرستی که اخیرا درباره بیمه شخص ثالث در جامعه مطرح شده‌است، گفت: " متاسفانه طی هفته‌های اخیر اطلاعات اشتباهی درباره بیمه شخص ثالث در جامعه منتشر شده‌ و نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کرده‌است".

عبدالناصر همتی ادامه‌داد: " منشاء این اشتباه، عدم تفکیک بیمه شخص ثالث با بیمه‌نامه راننده خودرو است. مردم باید متوجه باشند که میان بیمه‌نامه شخص ثالث و بیمه راننده خودرو آن هم در صورتی که راننده در تصادف منجر به جرح یا فوت مقصر باشد، تفاوت وجوددارد".

به گفته وی" آنچه به راننده مقصر پرداخت می‌شود غرامت حادثه است و تحت عنوان بيمه حادثه راننده پرداخت می‌شود که ربطی به بیمه شخص ثالث ندارد".

رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: "این برداشت که  راننده مقصر در حوادث رانندگی مشمول دیه ماه حرام نمی‌شود کاملا اشتباه است چرا که بیمه شخص ثالث مسئولیت راننده و دارنده خودرو را درباره اشخاص ثالث بیمه می‌کند".

وی افزود: " در برخی مواقع اما خود راننده مقصر نیز در پی حادثه فوت می‌کند و هیچ کس هم مسئولیت او را نمی‌پذیرد. به همین خاطر در قانون جدید بیمه شخص ثالث پیش‌بینی شده است که مبلغی برای بازماندگان فردی که مقصر حادثه بوده اما فوت کرده یا مجروح شده است، به عنوان غرامت پرداخت شود. این غرامت در قالب یک بیمه‌نامه جدا و با عنوان بیمه حادثه راننده پرداخت می‌شود و ربطی به بیمه شخص ثالث ندارد".

رئیس کل بیمه مرکزی ادامه‌داد:"  این مبلغ این غرامت معادل دیه مرد مسلمان در ماه‌های غیرحرام تعیین شده چرا که قانونگزار نمی‌توانست در قانون مبلغ ثابتی را تعیین کند چون در آن صورت قابل تغییر نبود یا باید هر سال قانون تغییر می‌کرد به همین خاطر مبلغ غرامت در قانون معادل دیه نرد مسلمان در ماه غیرحرام قید شده‌ که امسال 190 میلیون تومان است".

وی در پاسخ این پرسش که این بیمه اختیاری است یا اجباری گفت:" بیمه حادثه راننده هم مانند بیمه شخص ثالث اجباری است و مالک یا راننده، باید آن را خریداری کند تا در صورت بروز حادثه برای خود او پوشش بیمه‌ای داشته باشد".

همتی تاکیدکرد: "تعهدات بیمه شخص ثالث همچنان در ماههای حرام همان 254 و در ماههای غیرحرام 190 میلیون تومان است". وی گفت: "تعهد بیمه حادثه راننده مقصر برای امسال 190 میلیون تومان تعیین شده است و از خرداد که قانون جدید ابلاغ شده‌است، پرداخت می‌شود".

 

35223

کد خبر 612427

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
    4 0
    یعنی بیمه نامه ها میشه 3 تا؟ ثالث، بدنه ، حادثه راننده؟
    • امير DE ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
      16 1
      نه دوست عزيز همين الان به بيمه نامه شخص ثالثتون نگاه كنيد داراي ٣ گزينه است١ مالي٢جاني كه اين دو بخش مربوط به شخص ثالث و ٣ حوادث راننده كه مربوط به شخص راننده مقصر هست، شما با خريد بيمه نامه شخص ثالث درواقع پول بيمه نامه حادثه راننده را هم پرداخت كرديد، نگران نباشيد.
    • بی نام IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
      4 1
      خیلی ممنون از توضیح تون دوست عزیز.
  • بی نام IR ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
    1 0
    بيمه حادثه راننده بر اساس كدام قانون اجباري است؟
    • امير DE ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
      2 0
      بر اساس قاون بيمه اجباري كليه وسائل نقليه موتوري زميني در قبال شخص ثالث كه بخشي از اون شامل حوادث پيش آمده براي شخص راننده است
  • پژمان A1 ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    10 2
    زیبایی صورت یعنی پارگی بخیه شده روی بینی و بالای چشم تحت پوشش بیمه حوادث راننده هست یا نه؟
  • سامان سقزی A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
    0 0
    باسلام آیاحق بیمه حوادث راننده همان ۶۳۰۰۰تومان برای پی کی میباشد؟ یا تغییرکرده ازچه تاریخی تغییرکرده ومبلغ جدید چنداست. مادر تاریخ ۱۱شهریور بیمه کردیم۱۴۷۰۰۰بیمه حوادث راننده پرداخت کردیم آیادرست است؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین