رقابت آشپزهای چهار استان با غذاهای رنگارنگ در سفره ایرانی

«خبرجنوب» نوشت: در حاشیه بر گزاری جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری 12 آشپز حرفه ای از 4 استان فارس ، لرستان ، کهگیلویه و بویر احمد ، چهارمحال و بختیاری با نظارت داورهای کشوری و استانی به رقابت پرداختند.

کوفته هلو به عنوان پیش غذا ، شکر پلو با خورشت قیمه شیرازی به عنوان خوراک اصلی ، ترحلوا به عنوان دسر و دمنوش چهار عرق گرم شیرازی و بهارنارنج به عنوان نوشیدنی از استان فارس ، آش کشکینه به عنوان پیش غذا ، پاسورمه باچگروز به عنوان غذای اصلی ، حلوا پاولا به عنوان دسر و کلکنه وازبوه به عنوان نوشیدنی از استان لرستان ، آش انار به عنوان پیش غذا ، کشک کدو به عنوان غذای اصلی ، دسر گردویی به عنوان دسر و مخلصه ، دارچین ، زنجبیل ، میخک و هل به عنوان نوشیدنی از استان چهار محال و بختیاری ، آش کارده به عنوان پیش غذا ، کلگ گوشت به عنوان غذای اصلی ، کاچی به عنوان دسر و آویش به عنوان نوشیدنی از استان کهگیلویه و بویراحمد به دست این 12 آشپز پخته شد و مورد ارزیابی داوران این مسابقه قرار گرفت .

46

کد خبر 613218

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین