به گزارش فارس ، زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.
این زن 30 ساله در حضور قاضی شعبه 254 این مجتمع مدعی شد که پس از 2 سال از آغاز زندگی مشترکم مهریه هزار و 300 سکه بهار آزادی خود را میخواهم.
وی ادامه داد: من نمیخواهم از شوهرم جدا شوم بلکه فقط مهریه خود را میخواهم تا به راحتی بتوانم هر آنچه که دوست دارم برای خود خریده و استقلال داشته باشم.
مرد 36 ساله در حضور قاضی دادگاه گفت: ما حدود 2 سال است که با هم زندگی میکنیم و من نمیتوانم باورم کنم که همسرم بعد از این مدت کوتاه، مهریه خود را میخواهد.
زن جوان مدعی شد: مهریه هیچ ربطی به مرور زمان ندارد و هر وقت که من بخواهم باید شوهرم آن را پرداخت کند. و به این ترتیب قاضی رسیدگی کننده به این پرونده، مرد را محکوم به پرداخت مهریه هزار و 300 سکهای زن کرد.
زنی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد فقط مهریه هزار و 300 سکهای خودم را بعد از 2 سال زندگی مشترک میخواهم، طلاق نمیگیرم.
کد خبر 61443
نظر شما