به علت وضعیت پایداری آلودگی هوا، زنگ ورزش مدارس شهرتهران روز شنبه 4 دی ماه 95 تعطیل خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومي آموزش و پرورش شهر تهران، توصیه به مدیران و مسئولان مدارس این است که در زنگ تفریح و مراسم صبحگاه با توجه به وضعیت کنونی آلودگی هوا، دانش‌آموزان کمتر در معرض آلودگی قرار گیرند.

همچنين پيشنهاد مي شود زنگ تفریح مدارس درکلاس‌های درس برگزار شود واز فعالیت بدنی دانش‌آموزان در حياط مدرسه جلوگیری شود.مرکز پایش آلودگی هوا در اطلاعیه‌ای هشدار داد هوای ناسالم تا صبح فردا ادامه خواهد داشت و افراد حساس باید ازتردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

پایداری هوای ناسالم تا صبح فردا

همچنین سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران (سامات) نوشته است: مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در اطلاعیه‌ای هشدار داد هوای ناسالم تا صبح فردا ادامه خواهد داشت و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان باید ازتردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است: براساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران به اطلاع می‌رساند، با توجه به سکون نسبی هوا، هم اکنون غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲/۵ میکرون فراتر از حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا ۱۵۳ و بیانگر شرایط ناسالم است.

این اطلاعیه تاکید کرده است: این شرایط تا فردا صبح ادامه خواهد داشت، از این رو توصیه می‌شود، افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان ازتردد غیرضروری در فضای باز خودداری نموده و سایر افراد نیز فعالیت های طولانی مدت را در فضای باز کاهش داده و از انجام فعالیت های ورزشی خودداری کنند.

 

47235

کد خبر 615323

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
    2 0
    هوای 11 منطقه تقریبا بالای 170 است اونوقت زنگ ورزش فقط تعطیل شده؟ اینه حقوق شهروندی؟
  • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
    2 0
    یعنی کل همت مسئولان گرامی از این بحث کاملا مشخص شد. عدد 153 مربوط به ساعت 11 روز جمعه بوده است، یعنی اینکه این عدد در طی همین امروز جمعه و امشب، بالاتر نیز خواهد رفت، همچنین پیش بینی هواشناسی، پایداری جو را تا روز یک شنبه و نه شنبه نشان میدهد. در اصل میزان آلودگی در روز جمعه حتی برای افراد غیر حساس نیز ناسالم بوده است اما مسئولین، تنها اقدام به تعطیلی زنگ ورزش مدارس در روز شنبه کرده اند. واقعا دست مریزاد به این همت و دور اندیشی و مآل اندیشی مسئولین که از همین الان، نسل بعدی را نیز در این اقدام درگیر مشکلات مربوط به سلامتی خواهند نمود.
  • بی نام IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
    2 0
    در ادامه توضیح پیام قبلی در آلودگی قبلی با یکی از نهادهای تصمیم گیر تماس گرفتم از توضیحات کارشناس مربوطه متوجه شدم که یکی از دغدغه های مسئولین، در تعطیلی مدارس آلودگی در آن روز به حدود 130 رسیده بود مشکلات مربوط به بانوان کارمند است، و این یعنی اینکه در چنین شرایطی کل نسل بعدی باید به خاطر عدم دور اندیشی سیستم اداری متضرر گردد. هر چقدر هم که از رییس دولت قبل ایراد گرفته شود، طرح دورکاری کارکنان که در آن دولت مصوب شده بود، یکی از کلید واژه های رفع این مشکل در شهر تهران است، با توجه به اینکه اخیرا مصوبه ای مبنی بر کاهش کار بانوان شاغل اجرا شده، طرح دور کاری، در این موضوع بسیار موثر تر می بود. که متاسفانه به نظر بنده به دلیل عقاید سیاسی مورد اقبال قرار نگرفت/.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین