۰ نفر
۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۵

ارائه مدارک برای اثبات سرطان زایی و نازایی پارازیت با توجه به عدم اثبات آن برای مسئولین

همانطور که معلوم نیست چرا عده ای اصرار دارند به «هویجی» که صفر تا صدش داخل کشور تولید می شود بگویند: «هویج فرنگی» به همان دلیل هم مشخص نیست، چرا عده ای علاقه دارند به «پارازیت» بگویند «سرطان زا و عامل نازایی».

آخه عزیزان من، موضوع به این سادگی ها نیست که... برای هر ادعایی آنقدر باید دلیل و مدرک، رو کرد تا اسمش نشود: قمپز! مثلا نمی شود به صرف اینکه«سونامی سرطان و نازایی» موج می زند، نتیجه گرفت که عاملش پارازیت است. خوشبختانه علم پزشکی به قدری پیشرفت کرده تا برای این مرض ها، دلائل دیگری هم کشف کند. دلائلی که پارازیت جلویشان سوسک است.

مثلا ؛ سرب در هوا، نیترات در آب، هورمون در گوشت، ژن دستکاری شده در خوراکی ها و کل یوم، هر چیزی که صبح تا شب به خوردمان می دهند، هر کدامشان می تواند یه تنه، عامل نازایی و سرطان زایی و خیلی از زائیدن های دیگر باشد! حال با این اوصاف چرا همچنان عده‌ای معلوم الحال پایشان را در یک کفش کرده اند تا بگویند: پارازیت درد و بلاست؟ الله و اعلم. اصولا آقایان این ادعا را از کجایشان در آورده اند؟ اگر بگوییم حاصل تحقیقات آنور آبی ها بوده که باد هواست، آنها پارازیت شان کجا بوده؟

برای اثبات همچین چیزی هم، دست کم باید خود «پارازیت» توی دست و بالشان باشد تا رویش تحقیقات کنند. پارازیت هم یعنی غیرت، چیزی که عمرا در کشورهای دیگر بشود پیدایش کرد. برای تحقیقات داخلی هم شرائط آزمایشگاهی و جامعه میدانی و مطالعات آماری لازم است. بعبارتی، اول باید یک شهر 500 هزار نفری را بعنوان نمونه آزمایشگاهی (case study) انتخاب کرد، بعد هم آنرا بطور کامل ایزوله و گل و بلبلش کرد، .یعنی به مردمش آب بدون نیترات و هوای بدون سرب و ... داد.

دست آخر هم (گلاب به رویتان) به رویشان پارازیت ول دادا تازه آنموقع می شود نشست به تماشا که چه دسته گلی به آب داده شده و چه گلی به سر زده شده. مثلا اگر جمعیت آن شهرنصف شد آنوقت می شود نتیجه گرفت «احتمالا» پارازیت در نازایی و کاهش جمعیت و مردن تاثیر داشته. «احتمالا» را به این خاطر گفتیم چون ممکن است دلیلش «وازکتومی» یا « نقص فنی» هم باشد، نه فقط پارازیت! می بینید مسائل علمی و جامعه شناسی چقدر در هم تنیده و در عین حال پیچیده است؟ پس بیاییم به جای «سیاه نمایی» نگاه مان را به شرح ذیل مثبت کنیم و نیمه پر لیوان آزمایشگاه را ببینیم:

فوائد پارازیت

- اشتتغال زایی برای نصاب ماهواره ها با توجه به تعریف مسیرهای جدید و تغییر جهت دیش ها برای فرار از پارازیت
- سوق دادن مردم به سوی رسانه ملی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از تولیدات ملی و برنامه های داخلی پر کشش و با محتوای صدا وسیما
- صرفه جویی در بودجه برای رفع کمبودها(هزینه هایی که شبکه های آنور آبی با غر زدن هایشان معمولا رو دست مسئولین می گذارند!)
- ندیدن تبلیغات مسئله داری همچون داروهای تقویت جنسی و در نتیجه کاهش فساد در جامعه و...

البته چند فایده دیگر که الان یادمان نیست.

پس نتیجه می گیریم پارازیت قند و نبات است. فقط معلوم نیست چرا روی شبکه های مستهجن انداخته نمی شود!؟ بگذریم...

کد خبر 616303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۶
    12 2
    همه جای دنیا تا مشخص نشه عملی سلامتی انسان رو به خطر نمیندازه انجامش نمیدن، در کشور ما وزیر بهداشت میاد میگه تا ثابت نشه این عمل سلامتی مردم رو به خطر میندازه انجامش میدیم. جناب وزیر ایا مردم موش آزمایشگاهی هستند؟ امواجی پر قدرت کشور رو به یک اجاق مایکروویو بزرگ تبدیل کرده اند و همزمان روند رشد سرطان و بیماری های دیگه رشد میکنه و شما حاضر نیستید حد اقل تا زمان اثبات بی ارتباط بودن این دو پارازیت ها رو متوقف کنید؟ جان مردم اینقدر بی ارزشه اقایان ارزش مدار؟