تیتر سه وبلاگها
-
سکوت رسانههای توپخانهای از ورود یک مجری پرحاشیه به رسانه ملی!
طبعا حضور دوباره یک مجری ممنوعالتصویر مورددار آنهم وقتی که مجری فوق، ارزشی باشد با حواشی بسیار همراه خواهد بود و قطعا برای رسانه ملی که باید درظاهرسازی و تظاهر، سرآمد رسانهها باشد این موضوع چیزی نیست که بتوان بدون توجیه و ماستمالی از آن عبور نماید.
-
از اعدام سلطان سکه تا استیضاح وزیر اقتصاد
در ایران جانمان، دل بستن به از راه رسیدنِ شاهزادهای زرین کمرِ و سوار بر اسب سفید، مختص دختران دمبخت نیست همه ایرانیان از دیرباز تا همین عصرِ حاضرِ کامبیز دیرباز همیشه دست بر دعا گوشهای نشستهاند و منتظر یک حاجتگشا که بیاید و با شقالقمری اوضاعیشان را جفتوجور و کیفشان را کوک کند، هستند.
-
نهی از منکری که خواننده روشنی را خاموش کرد!
نمیدانیم دردمان را به کی بگیم و چقدر باید بگیم که اگر مسئولین دست از حقنه کردن بعضی از چیزها به مردم دست بردارند و اینقدر سر مسائل دم دستی سربه سرشان نگذارند و با ظاهرسازی تا این حد دلواپس قر و فر ملت نباشند، به پیر و به پیغمبر، خود مردم راه خودشان را پیدا میکنند و خوب هم پیدا میکنند.
-
چرا تا کنون مانده و دوام آوردهایم؟!
واضح و مبرهن است در طول تاریخ ایران جانمان هیچگاه با «درستکاری» کاری، درست از آب درنیامده! آدم درستکار در اینجا یا دق میکند یا دق میدهد یا باید با مشتی بیکلهی بیدستوپا، سروکله بزند یا باید از دست کلهگندههای دستکج ریاکار کلهاش را به دیوار بزند.
-
«جامعه نگران» باب دل مسئولان
روزی حاکمی به مردم گفت: دو خبر خوب و بد دارم. اول خبر بد: اگر با همین فرمان برویم تا چندی دیگر فقط پهن داریم! اما خبر خوب: خوشبختانه بقدر کافی پهن خواهیم داشت!
-
نبویها قربانی حسرت ملیگرایی
نبوی قبل از آنکه اپوزیسیون باشد یک آرتیست طناز بود. طبعا بعد از گذشت چند ده سال، انگ اپوزیسیونیاش هم برداشته میشود و مانند همه طنزنویسان مطرود در سنوات و نظامهای پیشین به یکباره تمامی نقاط ضعف فعلیش تبدیل به نقاط قوت میشوند.
-
آقای هادی عامل کارت هدیه و اهل بخیه بودن حلالت
چه خوشمان بیاید چه نیاید ملتی هستیم جوزده و منتظر الموج برای موجسواری! کافیست دگمهای پیدا کنیم تا سه سوته کتشلوارش را بدوزیم.
-
چرا وعده انتخاباتی هیچ نمایندهای حجاب و عفاف نبود؟!
این روزها سوال همه عالم و آدم؛ از حی و حاضر تا مرده و غائب البته به جز تعدادی معلومالحال این است که از بین اینهمه مصیبتهای جانسوز مردم مجهولالحال، چرا دغدغه اصلی برخی مسئولین معلولالحال فقط یک چیز بوده که برایش و به پایش سنگ تمامهایی هم گذاشتهاند اساسی!
-
بیمار؛ پزشک و ما ؛ همه متهمیم!
ظاهرا موضوع ساده است... بیماری پس از انجام اقدامات درمانی یک پزشک فوت میکند؛ بستگانش پزشک را به قتل میرسانند. مردم و مسئولینی هم که حس بشر دوستانهشان بشدت جریحهدار شده قاتل را قصاص میکنند و دست آخر، این داستان با باقیماندن 3 جنازه بر روی زمین به پایان میرسد!
-
مدیریت فرهنگ نه؛ مهندسی فرهنگ!
البته انتصاب و «ارتقای لپ لپی» در قیاس با «صعود پلهای» مقوله چندان جدید و عجیبی در کشورمان نیست (خصوصا در زمینه مدیریتهای فرهنگی – هنری و رسانهای) اما باز طبق وظیفه و شاید از روی بیشعوری نسبت به تجربیات گذشته و البته با توجه به انتصابات فعلی فرهنگی – رسانه ای؛ باز هم گفتیم چیزی بگوییم!
-
افتتاح بیمارستان فوقتخصصی ترک اختلاس!
هنوز مسئولین دلسوز، بر سر اینکه بالاخره «کشف حجاب» جرم، بیماری و یا آسیب فرهنگی است (با توجه به دلائلی که در سطور آتی عنوان خواهد شد) به توافق خاصی نرسیدهاند.
-
ما مازوت میخوایم... یالله!
توضیح: این متن با کورسوی باطری یک لبتاب هنگامی نوشته میشود که درست پشت شهرداری منطقه 5 در خیابان آیتالله کاشانی به تاریخ پنجشنبه 24 آبان ماه 1403 پنج ساعت قطعی برق آنهم بدون هیچ اطلاع قبلی داشتیم!
-
فیلمی از «مجله فیلم» با شرکت «گوهرخیراندیش»!
بعنوان یک فعال و مدرس کوچک در حوزه ادبیات نمایشی باید ادای دینی کنم به مجله فیلمی که بخشی از بهترین خاطرات نوجوانی و جوانیم را ساخته و چه بسا در وسوسه کردن من در سوق دادن به سمت هنر ششم و هفتم و رسیدن به جایگاه کوچک فعلیام بیتاثیر نبوده است.
-
دروغ از نوع سینما یا سیاست؟!/بمناسبت روز ملی سینما
شاید روزی از روزها بیخود و بیجهت این سوال برای شما پیش بیاید که فرق سینما و سیاست چیست؟
-
«سهمیه» خوب است یا بد؟
این روزها به قول «هادی عامل» پرچم رتبه؛ انتخاب رشته و قبولی در کنکور بالاست و درخواست مبینا نعمتزاده هم باعث شده پرچم «سهمیه» هم، بالای بالای باشد.
-
دولتهای عشق یا عشقی!
گفتیم روسای دولت در اول کار و آخر عمرشان عشقند و در سالهای دور از پاستور عشقی! (حداقل از نگاه «رسانه ملی» که بخاطر اسمش هم که شده خود را نماینده ملت میداند)
-
«جوکر زنان» و تاریخ ممنوعیتهای غیرعادی!
شک نکنید تاریخ در آینده از ته دل به ما خواهد خندید. نزدیک نیم قرن است مسئولین دلسوز در حال سعی و خطای امور کاملا بدیهی و طبیعی جهانند! دست آخر هم دقیقا به همان ایستگاهی میرسند که عالم و آدم قرنها قبل در آن پیاده شده بودند.
-
اوسنه ناسیونالیسم!
خداوکیلی وقتی شما عبارتهایی مانند «اینترنت ملی» ؛ «خودروی ملی» و خصوصا «رسانه ملی» را میشنوید چه حسی به شما دست میدهد؟ غرور و افتخار؟ یا چیزهایی که نمیشود در این صفحه گفت؟!
-
شعار رسانه ملی: اونقدر خوبی که باید سانسور شی!
از پیک موتوری راننده گرفته تا حسام بیک سرگردنه و ساقیان پیک محله و خلاصه تمامی انس و اجنه میدانند که پیک عالم و آدم در المپیک است.
-
از 6 صبح تا 5 عصر خبری نبود!
سندرم «از هر انگشتم هنری میریزد» مسئلهای است که بعد از ویروس«هنر نزد ایرانیان است و بس» بشدت بلای جان بسیاری از بازیگران وطنی هم، شده است! یعنی بعد از اینکه بازیگری در نقشش گل کرد و معرف عام و خاص شد بعد از آن تا ثابت نکند، هنرش فقط همین یکی نبوده و در سایر امور هم، دستی بر آتش دارد، ولکن ماجرا نمیشود!
-
مردم نه چپاند نه راست ؛ آنها بلاتکیفاند!
الهی جز جیگر بگیرد باعث و بانی آنی که ما را در این حالت استندبای نگهداشته! زبان مان لال و رویمان به دیوار و صد رحمت به مردم آمریکا که آنها هم شدند بلاتکلیف با انتخابات!
-
خلاصه برنامه «شیوه» با موضوع حجاب
توضیح: در حالی که طبق وعده و وعیدهای نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی هنوز خبری از تعیین مکانهایی برای اعتراض (تاکید میکنیم نه اغتشاش) نیست برنامه «شیوه» از معدود برنامههایی است که توانسته البته با یک نظارت صدرصدی و کاملا کنترل شده در زمینه انعکاس برخی از مخالفتها دست و پایی بزند
-
هر ثانیه با «تیک تاک» در صدا و سیما
کنداکتوریا جدول پخش (برای احترام به بیست و سی) صدا و سیما:
-
مدیران خوب چه نوع مدیرانیاند؟
در کشور عزیز ما ساز و کار انتخاب سالاران شایسته برای مدیریت به شکل شایسته سالاری است و روند و فرآیندش هم کاملا مشخص و به شکل و شرح زیر است:
-
سیاهنمایی، سفیدنمایی، واقعنمایی
جای دوست و اپوزیسیون کجاست؟
-
۲۲ تضاد عجیب در جامعه ما
فرهنگ عمومی مردم و مدیریت فرهنگی و اجتماعی در جامعه ما، مملو از تضادها و پارادوکس های عجیب و غریب است.
-
نگاه حرفهای پیمان معادی و بیتجربگی مسئولان فرهنگی
پیمان معادی در یک لایو اینستاگرامی 3 ساعته با حضور کیوان کثیریان منتقد سینمایی شرکت کرد و به برخی ابهامات پیرامون جشنواره کن و حواشی آن و همچنین برخی دیگر از سوالاتی که توسط شرکت کنندگان این لایو برگزار شد پاسخ داد.
-
او که زیر آوار مُرد و او که زنده درآمد!
باید پذیرفت شدت هیجان در کشور پرافتخارمان نسبت به میانگین جهانی آن در وضعیت هشدار قرار دارد.
-
سهلانگاری مسئولین؛ بیشترین آمار تلفات بعد از بیماریهای قلبی!
همانطور که نمیدانید بعد از بیماریهای قلبی بیشترین آمار تلفات در کشور عزیزمان مربوط به بیمبالاتی مسئولین دلسوز است.
-
لو رفتن مکالمات اتاق فکر رسانه ملی!
چندی پیش نوار مکالمات اتاق فکر رسانه ملی و طوفانهای فکری داخل آن به شرح زیر لو رفت: