به گزارش خبرآنلاین ، "احمد پورمقبلان" معاون صداي مرکز کرمانشاه به همراه جمعي از کارشناسان اين مرکز، از معاونت اجتماعي انتظامي استان کرمانشاه بازديد کردند.
معاون اجتماعي انتظامي استان کرمانشاه در اين جلسه که با هدف تحکيم روابط دو جانيه و بررسي راهکارهاي همکاري دو سازمان صورت گرفت، با اشاره به جايگاه پر اهميت صدا و سيما، اظهار داشت: صدا و سيما يکي از مهم ترين، حساس ترين و اثرگذارترين دستگاه ها و سازمان هاي کشور است.
وي افزود: صدا و سيما محل کار و فعاليت هنرمندان، نخبگان و صاحبان خرد و انديشه مي باشد و با بهره گيري از اين ظرفيت، همواره منشا تحول، تعالي و فرهنگ سازي در کشور واقع شده است.
سرهنگ آمويي با تاکيد بر تقدم پيشگيري از جرايم و آسيب هاي اجتماعي بر مبارزه در اين حوزه، بيان داشت: پيشگيري، کم هزينه ترين و عاقلانه ترين شيوه و راهکار تقابل و برخورد با جرايم و آسيب ها است.
معاون اجتماعي انتظامي استان کرمانشاه ادامه داد: برابر قوانين و مقررات، بيش از 20 دستگاه و سازمان متولي فعاليت در حوزه پيشگيري از جرايم و آسيب هاي اجتماعي هستند، اما در اين ميان صدا و سيما با توجه به توان اطلاع رساني گسترده و ارتباط مستقيم، مستمر و لاينقطع با اقشار مختلف جامعه، برخورداري از تجهيزات و امکانات اثرگذار و همچنين همراهي نخبگان، نقش مهمي در فرهنگ سازي، مهندسي فکر و سبک زندگي شهروندان و اعتلاي سطح دانش و آگاهي آنان داشته و مي تواند به عنوان محور و مرکز ثقل فعاليت هاي پيشگيرانه، تضمين کننده سلامت جامعه باشد.
اين مقام انتظامي در ادامه با تشريح اقدامات و فعاليت هاي معاونت اجتماعي انتظامي استان در زمينه پيشگيري از جرم، افزود: طي ساليان اخير نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران ضمن ادامه وظيفه خطير مبارزه با جرايم، به صورت گسترده فعاليت در زمينه پيشگيري از جرم را نيز در دستور کار خود قرار داده است و اصولاً ايجاد معاونت اجتماعي در مجموعه ناجا در اوايل دهه هشتاد نيز در اين راستا انجام گرفت.
گفتني است، معاون صداي شبکه استاني زاگرس نيز با اشاره به وظيفه خطير نيروي انتظامي در تامين امنيت جامعه، آمادگي اين مرکز جهت انعکاس فعاليت ها، اقدامات و تلاش هاي انتظامي استان در راستاي مبارزه با جرايم و همچنين تهيه، توليد و پخش برنامه هاي مشترک در زمينه آگاه سازي شهروندان و پيشگيري از جرايم و آسيب هاي اجتماعي را اعلام کرد.
46
نظر شما