به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه کرج، "علی قنبر زمانی"، صبح امروز در دیدار چهره به چهره با شهروندان، به مشکلات آنان گوش فرا داده و برای حل مشکلات آنان دستورات لازم را صادر نمود.
سرپرست معاونت استانداری البرز، در حاشیه ملاقات مردمی گفت: دولت تدبیر و امید ، در خصوص تعامل مسئولین با مردم تاکید دارد و به مسئولین تکلیف شده تا نسبت به برگزاری جلسات ملاقات مردمی به صورت منظم، برنامه ریزی نمایند.
وی افزود: در این راستا، ما در معاونت استانداری البرز و فرمانداری ویژه شهرستان کرج نیز از تمامی مدیران کلانشهر کرج انتظار داریم برای دیدار های مستقیم و چهره به چهره با شهروندان زمانی را مشخص کرده و به صورت هفتگی و منظم برنامه ملاقات مردمی داشته باشند.
برنامه ملاقات مردمی فرماندار ویژه کرج، به صورت هفتگی در روزهای سه شنبه برگزار می گردد و شهروندان می توانند جهت درخواست ملاقات وتکمیل فرم ثبت نام دیدار با فرماندار، به روابط عمومی فرمانداری ویژه کرج مراجعه نمایند.
۴۸
نظر شما