مهر نوشت: بعد از ابلاغیه بانک مرکزی و درخواست ازفعالان افتصادی برای تامین ارز موردنیاز خود از سیستم بانکی، اکنون کار به صورت رسمی آغاز شده و بانک‌ها یکی پس از دیگری شرایط معاملات ارزی را اعلام می‌کنند.

بعد از تلاطمات ارزی و وضعیت ناخوشایندی که طی هفته‌های گذشته در بازار ارز رخ داد، بانک مرکزی بر آن شد تا در بخشنامه‌ای بار تامین ارز مورد نیاز فعالان اقتصادی را از بازار آزاد به دوش بانک‌ها بگذارد و نرخ‌ها را مدیریت کند.

بر همین اساس بانک‌ها نیز یکی پس از دیگری شرایط و ضوابط خود را برای خرید و فروش ارز اعلام کرده و کار را عملا کلید زده‌اند.

در این میان در دستورالعملی که برخی بانک‌ها در این زمینه اعلام کرده اند، عنوان شده در پی فراهم آمدن امکان تخصیص و خرید ارز به نرخ آزاد از سوی بانک مرکزی بابت واردات کالا در چارچوب مجموعه مقررات ارزی، ضوابط و نحوه تخصیص و خرید ارز با این روش به تمامی واحدهای ذیربط بانک ابلاغ شده است.

مشتریان می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان برای خرید ارز و کارسازی آن در قالب ابزارهای متداول بانکی اقدام کنند.

35225

کد خبر 620612

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    2 1
    بانک ها در این مدت با خرید گسترده ارز و دپوی آن با چراغ سبز بانک مرکزی ، باعث گرانی شدید دلار که هم به نفع دولت و هم به نفع بانک ها بوده است، شدند. متد اقتصادی ما انقدر جالب است که می تواند در کشورهای دیگر تدریس شود. البته نه به عنوان الگو ، بلکه به عنوان مایه عبرت.
  • بی نام SE ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    2 1
    خيلي خوب شد. قابل اطمينان ترين روش براي آرامش به بازار همين خريد و فروش ارز از طريق بانكها البته با نظارت بانك مركزي هست. بنظر من بايد هر چه سريعتر و بيشتر با همين راهكارها دست دلالان و صرافان سودجو را از اثر بخشي بر ارزش پول ملي و اقتصاد مردم كوتاه كرد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین