برگزاری اولین نشست استانی هماهنگی بیست و دومین کنفرانس ملی شبکه های توزیع برق در سمنان

اولین نشست استانی هماهنگی برگزاری بیست و دومین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق کشور، در استانداری سمنان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مدیرعامل شرکت توزیع برق استان و رئیس کمیته برگزاری کنفرانس در این نشست گفت: بیست و دومین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق کشور در فروردین ماه سال 96 با حضور بیش از یک هزار نفر از متخصصان صنعت برق و اساتید دانشگاهی در سمنان برگزار می گردد.
مهندس سیدمحمد موسوی زاده با تشریح و نحوه همکاری دستگاه های اجرائی در امر برگزاری هرچه مناسب این رویداد مهم در استان افزود: این کنفرانس به همت انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران و توسط شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان و با مشارکت انجمن مهندسین برق و الکترونیک شاخه سمنان و همکاری وزارت نیرو و شرکت توانیر و انجمن های صنفی شرکت های توزیع، سندیکای برق و همکاری اساتید دانشگاهی و متخصصین صنایع کشور برگزار می شود.
وی با اشاره به این که برپائی نمایشگاه جانبی ، یکی از برنامه های این کنفرانس است یادآور شد : به منظور غنا بخشیدن به محتوای کنفرانس ، 21محور و 95 زیر محور برای ارائه مقالات تعیین شده است .
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان در این نشست بیان داشت : با توجه به حضور متخصصانی که در این کنفرانس شرکت می نمایند، نیاز به انسجام بیشتر و مشارکت همه دستگاه های اجرائی و دست اندرکاران ذیربط می باشد.
مهندس مهدی زندیه وکیلی با اشاره به این که این کنفرانس از چند جهت برای استان حائز اهمیت است گفت: اطلاع رسانی قابلیت های استان در عرصه های مختلف ، ارائه زمینه های تکنولوژی و معرفی ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری ، برای رشد و توسعه استان بسیار مفید می باشد .
وی تصریح کرد: هر یک از میهمانان شرکت کننده از استان های دیگر در این کنفرانس به عنوان افراد برجسته و یک سفیر ، از موقعیت استان واقف گردیده و ظرفیت های استان را اطلاع رسانی می نمایند و این موضــوع، فرصــت ارزشمنـدی به شمار می رود.
گفتنی است: این نشست که با حضور معاون هماهنگی عمرانی استانداری، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان، فرماندار شهرستان مهدیشهر، شهرداران سمنان و مهدیشهر و جمعی از مدیران دستگاه های اجرائی همراه بود، درخصوص هماهنگی های بین دستگاهی برای برگزاری هرچه شایسته این کنفرانس بحث و تبادل نظر به عمل آمده و کلیه اعضای شرکت کننده در این جلسه، آمادگی خود را برای مشارکت مطلوب اعلام کردند

46

کد خبر 620827

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =