به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد پرورش در مراسم ورود اولین ایرباس خریداری شده اظهار داشت: رحلت یار و یاور امام و انقلاب را تسلیت می گویم.
وی افزود: برگ دیگری از دفتر ایام ورق خورد و صفحه نوینی در دیباچه خاطرات هما گشوده شد.
پرورش تصریح کرد: ما بعد از ۲۳ سال داریم این هواپیما را می خریم. در آن زمان توانسته بودیم دو فروند هواپیما از ایرباس بخریم.
مدیرعامل ایران ایر با تشکر از دستگاه های مختلف، عنوان کرد: لازم است از شخص رییس جمهور، رییس دفتر رییس جمهور و پشتیبانی های وزیر راه و شهرسازی و قائم مقام ایشات تشکر کنم.
پرورش گفت: حال که به سختافزار جدید مجهز شدیم، باید خود را به نرمافزار جدید هم مجهز کنیم.
مدیرعامل ایران ایر ادامه داد: تحقق این هدف، پس از دوران سخت بیمهریها برای هما مهم است، باید به موفقیت نظام توجه داشت و گلایهها را به روزهای دیگری واگذار کرد و برای اعتلای همای این آب و خاک طرحی نو برانداخت تا مرهون خون شهدا نباشیم.
پرورش ادامه داد: هما به این آب و خاک جان تازه ای دمید. باید پوسته های سنتی را از بین ببریم و ساختارهای فعلی را تغییر دهیم.
وی گفت: همکاری هما و ایرباس، صحنه بی بدیل همکاری با بسیاری از کشورهای اروپایی خواهد بود و این حلقه به سادگی گسستنی نیست.
پرورش متذکر شد: آنچه برای هما انجام شد، یک خرید ساده نبود، قراردادی پیچیده و قرارداد پیچیده خرید فاینانس بود و مسیر کاملا دشوار بود و باید به دقت پیموده شود.
وی خاطرنشان کرد: فصل جدیدی در مقوله حقوقی هوایی در کشور گشوده شده و هرگز منافع کشور را قربانی عنصر زمان نخواهیم کرد.
35223
نظر شما