مشکلات هفت طرح تولیدی چهارمحال و بختیاری روز یکشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان بررسی و راهکارهایی برای رفع آن پیش بینی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین ، در این نشست بدهی معوق به بانکهای عامل از سوی طرح تولیدی گچ لردگان، صنایع سلولزی آیناز زاگرس، شرکت اخلاص صنعت هفشجان و سه طرح حقیقی کشاورزی، تقسیط و برای بازپرداخت بدهی این واحدها مهلت دوباره و زمان بندی تقسیط بدهی، شد.

در این نشست اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری مشکلات مالیات بر ارزش افزوده شرکت فولاد زاگرس چهارمحال و بختیاری را بررسی و ارائه راهکار دادند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار کرد: با تعامل و همکاری بین بخش خصوصی، سیستم دولتی و بانکی در دو سال گذشته در این استان با هدف رفع مشکلات تولید، اقدامات شایسته ای انجام شده است.

قاسم سلیمانی دشتکی ادامه داد: در این راستا نقاط ضعفی در برخی سیستم ها وجود دارد ولی با هدف رونق اشتغال و تولید باید مشکلات رفع شود.

به گفته وی، حادثه اخیر در ساختمان پلاسکو در امور منابع انسانی، مالی و اقتصادی در کشور فاجعه ای عظیم و اندوه بار برای مردم رقم زد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: از ابتدای تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون 129 جلسه تشکیل و یکهزار و 127 پرونده مشکلات واحدهای تولیدی در استان بررسی شده است.

سید نعیم امامی تصریح کرد: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در چهارمحال و بختیاری تاکنون یکهزار و 226 مصوبه در راستای رفع مشکلات بانکی، مشکلات با تامین اجتماعی، مشکلات مالیاتی و سایر دستگاهها در این نشست تصویب شده است.

گفتنی است ، دراین چند سال ستاد تسهیل ورفع موانع تولید دراستان چهار محال وبختیاری کمک شایانی به رونق بخش صنعت در این استان نموده است و تعدادی از کارخانجات که درسالهای قبل تعطیل یا نیمه فعال شده بودند به چرخه تولید  بازگشتند

46

کد خبر 626634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین