پیکر آخرین آتش‌نشان مفقود از زیرآوار پلاسکو خارج شد

دقایقی پیش پیکر پانزدهمین شهید آتش‌نشان مفقود در پلاسکو از زیر آوار خارج شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ از صبح امروز تاکنون ۵ پیکر از آتش‌نشانان مفقود در پلاسکو از زیرآوار خارج شده است. روز گذشته هم ۸ پیکر از آتش‌نشانان شهید که در آوار پلاسکو مفقود بودند، از ضلع شمال غربی ساختمان کشف شد. 

با توجه به آمار سازمان آتش‌نشانی، نباید دیگر انتظار داشت پیکری از آتش‌نشانان در آوار پلاسکو وجود داشته باشد. جمعه گذشته یک آتش‌نشان مصدوم به دلیل شدت جراحات در بیمارستان شهید شد. پس از آن هم دو پیکر از آتش‌نشانان مفقود پیدا شده بود. از دیروز تا امروز هم ۱۳ پیکر دیگر یافت شده است.

آتش‌نشانی اعلام کرده است که ۱۶ تن از نیروهایش در پلاسکو شهید شده‌اند و ظاهرا به پیکر ۱۶ آتش‌نشان دست پیدا کرده‌اند.

گفتنی است تاکنون ۴ پیکر که متعلق به کسبه و کارکنان ساختمان پلاسکو بوده است هم از زیرآوار بیرون آمده. اما پلیس می‌گوید ۱۰ خانواده مفقودی یکی از اعضایشان در پلاسکو را اعلام کرده‌اند. 

۴۷۴۷

کد خبر 629098

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین