حدیث جمشیدی : مدیر کل شرکت مخابرات استان کرمانشاه با بیان اینکه ۲۸۸پروژه در حوزه تلفن ثابت دیتا با اعتبار ۱۰۸میلیارد تومان انجام شده است، افزود: ۵۶۰ پروژه برای تلفن همراه با اعتبار ۸۱میلیارد تومان انجام شده است.
وی گفت: با سفر وزیر ارتباطات به کرمانشاه ۶۶۶ پروژه مخابرات با اعتبار ۱۳۵میلیارد تومان آماده افتتاح هستند.
وی ادامه داد: ۶۳۰ پروژه در زمینه ی تلفن همراه با اعتبار ۱۲۲میلیارد تومان و ۳۶پروژه تلفن ثابت و دیتا با اعتبار ۱۳میلیارد تومان افتتاح می شوند که در این پروژه ها از فناوری های به روز استفاده شده است.
قبادیان با اشاره به اینکه فیبر نوری که بیش تر در ارتباطات بین شهری استفاده می شود، تصریح کرد: از سال زمانی که فیبر نوری وارد کشور شد در برقراری ارتباطات بین استان ها وبین المللی استفاده می شد.
وی افزود: اکنون متناسب با نیاز وتقاضای مشتری ها به سمت استفاده از فیبر نوری حرکت می کنیم و رویکرد ما این است فیبر نوری را به منازل مردم ببریم.
وی با اشاره به اینکه حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات همواره پیشران توسعه است، متذکر شد: فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشورهای پیشرفته بیش ترین سهم را در اقتصاد دارد.
این مسؤول گفت: اگر فناوری ارتباطات و اطلاعات توسعه یافته باشد به تبع آن همه ی شاخص ها پیشرفته است و باید نگاه ما این باشد که فناوری اطلاعات ارتباطات بیش ترین سهم را در اقتصاد دارد.
وی سهم فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشورهای پیشرفته ده درصد دانست و گفت: فناوری ارتباطات و اطلاعات در ایران دو درصد سهم اقتصاد را به خود اختصاص داده است.
قبادیان با بیان اینکه ظرفیت اقتصاد ایران در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات تا سه برابر قابلیت رشد دارد، افزود: رشد اقتصاد در اشتغال مردم موثر است.
وی گفت: با این رویکرد فناوری ارتباطات و اطلاعات در وضعیت موجود ظرفیت ۷۰درصد تامین اپراتور کشور را دارد که بر اساس تدوین برنامه راهبردی پنج ساله در سال ۱۴۰۴ما در ارایه خدمات یک پارچه دیجیتال پیش رو باشیم.
قبادیان با بیان اینکه اینترنت اشیا در بخش های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و...می تواند منشا تحول باشد، تصریح کرد: تحول در بخش های مختلف نشان نیازمند زیر ساخت مناسب است که باعث می شود ما در همه ی بخش ها متحول شده و پیش رو باشیم.
وی گفت: در اجرای برنامه های پنج ساله در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات تنها مخابرات سود نمی کند در اقتصاد ثروتی تولید می شود که افراد تحصیل کرده در این زمینه با تولید نرم افزارهای خدماتی و تبلیغاتی مشغول به کار شده و لازمه ی آن تامین زیر ساخت است.
این مسؤول افزود: هر چه تقاضا و استفاده از شبکه های اجتماعی و اینترنت بیش تر باشد لازم است فناوری های قدیمی را تغییر داده و ما به سمتی می رویم که با تبدیل کابل مسی به فیبر نوری نیازهای مردم را پاسخ گو باشیم.
46
نظر شما