ایرنا نوشت: مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآورده های گوشتی از گوشت مرغ استفاده کرده اند به آن معنا که فرآورده های مرغ را با استفاده از رنگ ها به جای گوشت قرمز عرضه می کنند.

بهرام دارابی اظهار کرد: گزارشاتی در این زمینه داشته ایم و اين در حالي است كه عوارض رنگ ها خیلی خطرناک است. عرضه مرغ به جای گوشت با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد می شود.

وی با بيان اين كه بطور کلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنی ها از جمله رنگ ها استفاده می شود، تاکید کرد: رنگ های استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند ؛ رنگ های صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو بيان کرد: استفاده از رنگ های افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیش فعالی دارد و حتی زمینه بیش فعالی را تشدید می کند.

دارابی افزود: آمار دقیقی از استفاده از رنگ ها در مواد غذایی نیست اما این رنگ ها در تنقلات و مکمل های بدنسازی نیز بکارگرفته می شوند؛ بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد.

47234

 

کد خبر 629742

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
    3 0
    الان به نظرم میرسه بهترین گوشت، گوشت ماهی کیلکا است
  • بی نام A1 ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
    4 0
    تو گوشت چرخ کرده میدونستیم خیلی چیزا میریزن ولی اگه بخوان به گوشت غیر چرخ شده اضافه کنن و بفروشن دیگه انتهای کلاه برداریه....یه وقت به ب.ز بر نخوره
  • بی نام IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
    11 0
    توفروشگاههی زنجیره ای فراوونه نمونه های تقلب
    • بی نام A1 ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
      6 0
      همه چی تقلبی شده حتی کرم کارامل
  • بی نام IR ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
    10 0
    انسانیت و وجدان کلا با ایران خداحافظی کرده متاسفانه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین