۰ نفر
۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۵

با ظهور سونامی اینترنتی درجامعه و دربین جوانان، اخیرا قمار اینترنتی و دعوت به خانه های قمار، ظهور کرده است و ازافراد علاقمند دعوت می شود تا در خانه های پوکر حضور یابند.

خانه پوکر، همان قمارخانه های سابق است که امروز جلد عوض کرده اند و با تلاقی فسادانگیز برای غوطه ور شدن افراد بخصوص جوانان بشمار می آیند.
خانه های پوکر اغلب دراماکن شمال شهر و برج های گران قمیت با دکوراسیون های مجلل شکل گرفته اند وحلقه اول و دوم آن را افراد مورد اعتماد و شناخته شده و صاحبان و مدیران قمارخانه ها تشکیل می دهند.
تعداد قماربازان با تبلیغات چهره به چهره، دعوت های حضوری درکنار گروه های قمار باز اینترنتی در حال گسترش است که با انواع مشروبات از مشتریان خود پذیرایی می کنند.
انواع بازی های قمار چه بصورت حضوری با وسایل وچه غیرحضوری بوسیله اینترنت توسط قماربازان حرفه ای که برخی از آنها از خارج به کشور آمده اند، هدایت می شود. این افراد پول های برده شده در قمار را به صورت ارز از کشور خارج می کنند.
علاوه بر این انواع شرط بندی ها‌ در قالب های مختلف سرگرمی حاشیه ای این قماربازان است که باید خانواده ها ونخبگان اجتماعی وارد میدان شوند و با اطلاع رسانی و آگاه سازی، اهداف شوم این گونه مراکز سیاه و خانمان سوز را برملا سازند و اجازه ندهند آسیب جدیدی بر آسیب موجود افزون گردد.
اگر ورود هر فن آوری به جامعه با بستر سازی فکری و فرهنگ کاربردی مناسبی همراه نباَشد عوارض و آسیب های بیشتری را به نسبت محاسن و امتیازاتش در جامعه درپی خواهد داشت.
هرچند نیروهای امنیتی وانتظامی با هوشیاری به شناسایی سرنخ ها به مبارزه با این گونه اماکن پرداخته اند اما لازم است تا خانواده ها برای برخورد اساسی و ریشه ای،‌ نیز کمک کنند و اجازه ندهند فرزندانشان به گرداب هولناک قمار کشیده شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 631551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    5 0
    بهترین تبلیغ براش همینه که ممنوع و زیرزمینی شده.
  • محمد A1 ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    3 0
    من خودم مخالف 100 این مسایل هستم ولی هنوز شما درس نگرفتین که نمی شه با جریان های جامعه برخورد شدید کرد از شطرنج و ویدیو و تخته نرد بگیرید تا الان که ماهواره و اینترنت و ... هستش اخرشم مجبوری همه رو مجاز کردید بابا کی می خواید بفهمید که با محدود کردن فقط باعث تشدید این مسایل تو جامعه میشید ، هر کسی هم اختیار زندگی خودشو داره تا وقتی که به کسی صدمه و ضرر نرسونه در چارچوب زندگی خودش هر کاری کرد به خودش ربط داره اصلا یکی می خواد خودشو بندازه تو چاه به کسی چه مربوط
  • بی نام IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    1 1
    راه حل قانونی کردن همه این مواردی است که یا واقعا ناشایست هستند یا بهظن برخی ناشایست هستند. همه اینها را باید از زیر زمین به روی زمین آورد و بر آنها نظارت داشت و از محل درآمدشان هم مثل همه دنیا مالیات گرفت. اگر به عرف دنیا عمل کنیم می بینیم که شدت گرایش به همه ممنوعیات فعلی کم می شود. داستان مبارزه با ویدئو را که یادتان هست و دمده شدن بعد از قانونی شدن آن. لطفا به تجربه دنیا احترام بگذارید و سعی نکنید مسایل را با راه های من در آوردی حل کنید چون احتمال به نتیجه رسیدنتان در حد صفر است
  • هاشم IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    2 0
    فقط برخورد سلبی.
  • بی نام IR ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    2 2
    تشخیص درست بیماری قدم اول برای درمانه. اگر می‌خواین با این پدیده زشت مبارزه کنید اول دست از شعار دادن و فانتزی‌پردازی درباره اون بردارید و به جاش واقع بین باشید. گردانندگان این مراکز هیچ هدف شومی ندارند. از توهم توطئه در بیاین. اونها فقط می‌خوان پول در بیارن. اونهایی هم که بازی می‌کنند می‌خوان پول در بیارن. وقتی این مساله رو متوجه شدید اونوقت می‌تونید هم با گردانندگان این مراکز برخورد کنید و هم با کسانی که فریب می‌خورن و سودای پولدار شدن یک‌شبه و شانسی دارند. تکرار می‌کنم. کسی که مشکل قلبی داره با عمل جراحی طحال بهبود پیدا نمی‌کنه. اول مشکل اصلی رو شناسایی کنید. بی‌کاری، بی‌پولی و ناامیدی جوانان از آینده خوب باعث می‌شه دنبال راه میان‌بر و قمار برند.
    • بی نام IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۶
      0 2
      پول درآوردن به بهای به جنگ خداوند رفتن
  • بی نام IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۶
    1 0
    يك آدمي گفته است كه وقتي يك موضوعي علني ميشود يعني مدتهاي مديدي است كه شايع بوده است ولي كسي حاضر نبوده به آن اذعان كند.
  • بی نام IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۶
    0 0
    متاسفانه حلال خوری و پایبندی به اعتقادات اصیل ایرانی و اسلامی در بطن جامعه شدیدا رنگ باخته و کسی هم بفکر حل این بحران نیست