۰ نفر
۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
ضدجنگ‌های یک هنرمند در تهران‌پارس

نمایشگاه انفرادی نقاشی رها شرفی‌عالی تا 19 بهمن در گالری دید تهران برپا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اولین نمایشگاه انفرادی رها شرفی‌عالی که هشتم بهمن‌ماه در گالری دید واقع در محله تهران‌پارس افتتاح شده است، تا 19 بهمن پذیرای علاقه‌مندان به هنر خواهد بود.

رها شرفی‌عالی درباره 22 اثر خود که در قالب نمایشگاه «آرایه‌های رنگی» برپا شده است، گفت: «همیشه تمایل داشتم نشانه‌هایی از ضدجنگ را در نقاشی‌هایم خلق کنم زیرا به تصویرکشیدن رنج و ناراحتی ناشی از جنگ از دغدغه‌هایم بود.»

او ادامه داد: «دسته‌ای از آثارم گرم‌اند و دسته‌ای دیگر سرد. آثار گرم نماد خون، درگیری و آثار جنگ هستند و آثاری که سرد هستند، روایت‌گر غم، ناراحتی و سرگیجه ناشی از مسائل و مشکلات جنگ‌اند.»

شرفی‌عالی با تاکید براینکه یکی از آثارش را به شهدا تقدیم کرده است، گفت: «همیشه دوست داشتم چه شهیدان کشورم و چه افرادی که بی‌گناه در کشورهای دیگر کشته می‌شوند را در یکی از این قاب‌ها به تصویر بکشم و امروز نام این افراد را در قابی از خاطره و در قالب یک کار آبستره تصویر کردم.»

علاقه‌مندان می‌توانند تا 19 بهمن برای بازدید از این نمایشگاه به گالری دید واقع در خیابان اتحاد محله تهران‌پارس مراجعه کنند.

57243

کد خبر 631572

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین