گزارش‌ها نشان می‌دهد که میانگین درصد تحقق هزینه‌های جاری دولت از سال 90 تا 95 در حدود 90 درصد بوده؛ در حالی که میانگین درصد تحقق هزینه‌های عمرانی در همین فاصله زمانى در حدود 50 درصد بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن‌طور که از شواهد و گزارش‌ها پیداست، همواره هزینه‌های جاری بودجه عمرانی کشور را بلعیده است؛ این موضوع حتی در لایحه بودجه سال 1396 نیز هویداست.

بررسی آخرین سند دخل و خرج دولت یازدهم حاکی از آن است که 320 هزار میلیارد تومان از منابع کشور صرف امور جاری خواهد شد؛ این رقم تقریبا 5.5 برابر بودجه عمرانی کشور است. در واقع دولت در لایحه بودجه سال آینده مجموع اعتبارات عمرانی را به میزان 62 هزار میلیارد تومان تعیین کرده است.

از سوی دیگر، رشد اعتبارات هزینه‌ جاری برای سال 96 نسبت به پیش‌بینی عملکرد سال 95 معادل 13 درصد برآورد شده است.

این اعداد و ارقام در شرایطی در بودجه سال آینده به چشم می‌خورد که همواره درصد تحقق هزینه‌های جاری دولت نسبت به هزینه های عمرانی بیشتر بوده است؛ به طوری که بنا به گزارش موسسه مطالعاتی بامداد، میانگین درصد تحقق هزینه‌های جاری دولت از سال 90 تا 95 در حدود 90 درصد بوده؛ در حالي كه میانگین درصد تحقق هزینه‌های عمرانی در همين فاصله زمانى در حدود 50 درصد بوده است.

نمودار زیر، درصد تحقق هزینه‌های جاری و عمرانی دولت از سال 90 تا 95 را مورد مقایسه قرار می‌دهد. منظور از درصد تحقق نسبت هزینه‌کرد دولت در یک‌سال، به هزینه مصوب در بودجه آن سال است.

 

35225

کد خبر 631664

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    0 0
    استفاده از نرم افزارهای کنترلی و نظارتی کمک زیادی به مدیران دولتی در کنترل منابع انسانی و مالی در چهت مدیریت بهتر می کند. امروزه به کمک ابزارهای سایبری می شود کنترل دقیقی روی بازدهی و محل های هزینه منابع داشت از شکل های ساده کنترل دقیق ورود و خروج و ماموریت پرسنل تا جهت گیری ریز هزینه های صرف شده برای یک کد پروژه یا یک کد فعالیت در یک پروسه مشخص.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین