ایسنا نوشت: عضو کمیته حقوقی شورای شهر تهران اعلام کرد: فرهنگ عذرخواهی هنوز در جامعه نهادینه نشده است.

 مهدی چمران در جلسه نوبت عصر شورای شهر تهران که به بررسی ابعاد پلاسکو با حضور شهردار تهران می‌پردازد با انتقاد از تذکرات برخی از اعضای شورای شهر که رنگ و بوی حزبی و سیاسی داشت گفت: همه ما اعضای شورا، عضو یک شورا هستیم و باید همه با هم بدون در نظر گرفتن گرایشات سیاسی نسبت به حل مشکلات و پاسداری از مصوبات اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه برخی از اعضاء انتقاد داشتند که چرا در روز حادثه رئیس سازمان آتش نشانی حضور نداشت ادامه داد: در همان روز رخداد حادثه پلاسکو 254 ماموریت دیگر که در این میان 104 مورد حریق بود در سامانه آتش نشانی ثبت شده است؛ نمی‌توان یک روح در چند بدن باشیم.

 همچنین علی صابری عضو کمیسیون حقوقی نیز با بیان اینکه وقتی دادگاه، یک مقام رسمی و ارشد کشور را مجبور به عذرخواهی می‌کند و این مسئول (در جریان خون‌های آلوده) به این رای تن نمی‌دهد، نشان می‌دهد که هنوز فرهنگ عذرخواهی در کشور نهادینه نشده است گفت: اما به سهم خودم به عنوان یک عضو شورای شهر به دلیل قصورهایی که در شورا داشته‌ایم که منجر به رخداد حادثه پلاسکو شده است، عذرخواهی می کنم.

وی همچنین با اشاره به ماده 55 گفت: شهردار باید مشخصا از دادستان بخواهد نسبت به پلمب یا لاک و مهر یک مکان ناایمن اقدام کند نه اینکه با طرح ابهامات موجب تفسیر قوانین را فراهم کند.

وی همچنین از سخنان مدیر مسئول همشهری گلایه کرد و افزود: مدیرمسئول همشهری در یک برنامه تلویزیونی به گونه‌ای صحبت کرد که موجب بروز شایعات و ابهامات شد و این مسئله از سوی مدیران شهری قابل پذیرش نیست.

47234

کد خبر 632842

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهران ... A1 ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۷
    2 0
    چرا شده رییس راه آهن عذرخواهی و استعفا کرد بعضیا گفتن یعنی چی ، باید بگیرین محاکمش کنین.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین