علم ، تجربه ، قدرت و فکر لازمه پیشرفت است

مدیر رستوران چیلیزلند گفت : یه رستوران باید به گونه ای وظایفش را انجام دهد که موجب رضایت مشتری باشد و باید تلاش و زحمات زیادی را متحمل شود تا به موفقیت روزافزون برشد و این جز با علم و تجربه و فکر و قدرت میسر نخواهد بود.

به گزارش خبر آنلاین ، پویا ایران پرست گفت: حدودا 10سال است که کار راه اندازی را انجام میدهیم و با برندهای زیادی کار کرده ایم و یک سال و چهار ماه است که برند خود را با تلاش و زحمت زیاد راه اندازی کرده و تغییراتی از جمله ثبت ، لوگو، بسته بندی را اعمال نموده ایم اما تفاوت ما در این است که از علم ، قدرت و فکر برخوردار هستیم.

مدیر رستوران چلیزلند اذعان داشت : چلیزلند برندی ایتالیایی بوده و کار بدین صورت است که غذاها به صورت روزانه تهیه می شوند . وی اظهار کرد: از گیاهان خاص برای عطر غذاها استفاده شده و از روغن زیتون برای درست کردن غذاها بهره می گیریم تا نهایتا غذایی که تهیه شود موجب رضایت مشتری باشد.

وی خاطر نشان کرد: تنها مشکل کار ما در بخش تعزیرات ، اماکن و پلیس ساختمان بوده است. فضا سازیهایی که در رستوران مشاهده میکنید تماما کار خودمان است چرا که اصالت کار در وهله ی اول رستوران و سپس طراحی دکوراسیون می باشد.

وی در پایان افزود: برای خوردن غذای خوب باید هزینه داد اما سیاست کاری ما بدین صورت است که فروش بالا وسود کم را داشته باشیم. مدیریت یعنی در بین مردم بودن و به دردل و دل مشتریان در خصوص غذا گوش دادن است پس در هر کاری باید علم و تجربه وجود داشته باشد تا کار به بهترین شکل ممکن پیش رود.

46

کد خبر 633181

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =