سرپرست وزارت خارجه دولت مردمی فلسطین تلاش های عملی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی را ضروری خواند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، احمد یوسف در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه از غزه درباره نشست هیات آمریکایی با اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت مردمی فلسطین و درخواست این جنبش برای برقراری روابط دیپماتیک با آمریکا گفت:این هیات آمریکایی در راستای اجرای تحقیقات سیاسی و انسان دوستانه وارد غزه شده است.
این هیات پس از مصر وارد غزه شد و قرار است به شش کشور عربی دیگر نیز سفر کند.ما در دیدار با آنان نگاه خود را درباره دولت آمریکا و انتظارات خود از این دولت و به ویژه رئیس جمهور اوباما پس از خوشبینی های ایجاد شده پس از سخنرانی وی در قاهره به اطلاع آنان رساندیم.ما امیدواریم رئیس جمهور آمریکا اقدامات عملی برای لغو محاصر غزه محقق کند.در مساله تشکیل کشور مستقل فلسطین نیز نخست وزیر اسماعیل هنیه در این نشست تاکید کرد هیچ مشکلی در به رسمیت شاختن کشور فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس نداریم.

وی افزود:تشکیل این کشور خواسته جامعه بین المللی است و مانع از تلاش های فلسطینی، منطقه ای و بین المللی برای محقق شدن این مساله نمی شویم ولی این مساله به معنای عقب نشینی از حق بازگشت آوارگان و اصول ثابت فلسطینی نیست و باید فلسطینیان به اراضی خود بازگردند. احمد یوسف با اشاره به این که حماس از نتایج مثبت مذاکرات غیر مستقیم تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی استقبال می کند،افزود:ما به همراه برادران خود در کرانه باختری رود اردن برای تحقق حقوق ملی فلسطین و حق بازگشت فلسطینیان تلاش می کنیم.

کد خبر 63528

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین