مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱

ایسنا نوشت: معاون فرمانداری قصرشیرین از انفجار مین در حوالی نفت شهر خبر داد که منجر به مجروح شدن یکی از عشایر منطقه شد.

نعمت الله نازپرورده اظهارکرد: این انفجار در منطقه «چقاشیرگه» نفت شهر از توابع بخش سومار شهرستان قصرشیرین رخ داد که در اثر آن یکی از عشایر منطقه که مشغول تعلیف احشام بود، روی مین به جای مانده از دوران جنگ تحمیلی می رود. بر اثر این انفجار، فرد مورد نظر از ناحیه پا به شدت مجروح شد و جهت ادامه مداوا به بیمارستان گیلانغرب منتقل شد.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قصرشیرین گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون 18 مورد انفجار مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی در این شهرستان به وقوع پیوسته که در اثر این انفجارها یک تن کشته و یازده تن نیز مجروح و یا دچار موج گرفتگی شده اند.

نازپرورده گفت: در سه مورد از این انفجارها یازده راس گوسفند تلف شد و در 14 انفجار دیگر نیز به پنج دستگاه بولدوزر متعلق به مرکز مین زدایی، یک دستگاه گریدر، دو دستگاه کمباین و سه دستگاه تراکتور کشاورزان فعال در منطقه خسارت وارد شده است.

۴۷۴۷

کد خبر 635566

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    1 0
    این همه سال گذشته از جنگ هنووووزم تلفات تاسف اوره