به گزارش مارکا اسپانیا، خوزه مورینیو در آغاز کنفرانس خبری خود با جمله کنایه آمیزی مدیریت نشست را در دست گرفت و گفت: خداحافظ اینتر، سلام مادرید.
این جمله آغازین باعث شد بسیاری از پرسشها در ذهن خبرنگاران حاضر در سالن تغییر کند.
مورینیو در بخش مهمی از سخنان خود در مورد بازی نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت:« بازیکنان من مدیریت میانه میدان را در اختیار داشتند و با دفاع بسیار منطقی و هنرمندانه خود اجازه ندادند بازیکنان بایرن مونیخ کاری را از پیش ببرند.»
آقای خاص افزود:« در نیمه اول بازی کاملا در اختیار ما بود اما در آغاز نیمه دوم بایرن مونیخ خیلی خوب بازی را آغاز کرد. با این حال گل دوم هرگز اتفاقی نبود و نشان از برتری کاملا منطقی و بدیهی ما داشت.»
مورینیو در مورد آینده مربیگری خود گفت« با اینترمیلان خداحافظی و به رئال مادرید سلام میکنم. امیدوارم بتوانم تا پایان همین هفته تصمیمی درست اتخاذ کنم و بر سر برخی جزئیات باقی مانده با مقامات رئال مادرید به توافق نهایی برسم.»
اینتر شب گذشته با برتری 2 بر صفر برابر مقابل مونیخ قهرمان اروپا شد.
نظر شما