فردین شمس روز چهارشنبه در گفت وگو با خبر آنلاین به نقل از ایرنا افزود: سرمازدگی و یخ زدگی پرتقال در استان های شمالی منجر به آسیب دیدگی بازار شد به همین دلیل پس از تحقیقات زیادی که در باغ ها و محصولات شمال داشتیم، این محصول را از غرب استان مازندران خریداری کردیم.
وی اظهار داشت: پرتقال های خریداری شده که از نوع تامسون است، 500 تن آن به استان منتقل شده و در سردخانه آقایی ذخیره سازی شده و مابقی آن در حال حمل به استان است.
وی گفت: سهمیه تعیین شده برای خرید پرتقال استان البرز 1800 تن است که ممکن است 200 تن میزان بار مثبت یا منفی داشته باشد.
شمس افزود: این پرتقال ها مورد تائیدیه پژوهشکده مرکبات میوه های گرمسیری در مبدا و مقصد قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: همچنین 800 تن سیب زنجان از باغ داران البرزی فعال در آن استان با میزان 15 درصد سیب زرد و 85 درصد سیب قرمز خریداری شده است.
شمس گفت که اطلاعات در خصوص قیمت میوه ها و تعداد و مکان های جایگاه های عرضه میوه شب عید بعدا اعلام خواهد شد.
۴۶
نظر شما