سید احمد خاتمی گفت: زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) سه دوره "خردسالی"، "زندگی خانوادگی" و همچنین دوره "هفتاد و پنج یا نود و پنج روزه پس از رحلت پیغمبر اکرم (ص)" داشت و باید گفت که تمام این هفتاد و پنج یا نود و پنج روز به دفاع از امام علی (ع) گذشت.

به گزارش خبرآنلاین آیت الله سید احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه های امروز نماز جمعه تهران با بیان اینکه عطر فاطمی کشور ما را فرا گرفته است، اظهار کرد: زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) سه دوره "خردسالی"، "زندگی خانوادگی" و همچنین دوره "هفتاد و پنج یا نود و پنج روزه پس از رحلت پیغمبر اکرم (ص)" داشت و باید گفت که تمام این هفتاد و پنج یا نود و پنج روز به دفاع از امام علی (ع) گذشت؛ حضرت فاطمه (س) شهیده راه ولایت شد و آنی در این راه آرام نگرفت.

 اهم اظهارات آیت الله خاتمی را به نقل از خبرگزاری ها می خوانید؛

*امام علی (ه) پس از رحلت حضرت صدیقه طاهره (س) با تمام وجودش غربت و تنهایی را احساس کرد؛ سخت ترین شب های عمر امام علی (ع) شب های رحلت همسر باوفایش بود؛ خطبه 202 نهج البلاغه، روضه و مرثیه حضرت علی (ع) برای حضرت فاطمه (س) است.


*اولویت انتخابات، حضور شکوهمند مردم است. کاربران فضای مجازی تنفر خود را از فتنه‌انگیزی رسانه‌های بیگانه ابراز کنند.

*مردم در خرید عید اولویت را به تولید داخل بدهند.

*فردا 14 اسفند سالگرد تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) است؛ امام خمینی (ره) به شدت به این نهاد عشق می ورزید؛ بعد از مدتی که بسیاری از نهادها پس از پیروزی انقلاب به اسم امام بودند، امام خمینی (ره) به آنها گفتند که اسم من را از نهادتان بردارید و فقط اسم من روی کمیته امداد باشد.

*مسئول بسیجی کمیته امداد، جناب آقای مهندس فتاح قبل از خطبه ها گزارش خوبی ارائه دادند، به ایشان گفتم پستی بالاتر از خدمت به محرومین نیست؛ ایشان هم گفتند "به همه زیرمجموعه ام گفته ام که آدم های اخمو جایشان در کمیته امداد نیست؛ محروم و مستمند به اندازه کافی زجر کشیده و دیگر نباید وقتی با ما برخورد دارد، باز هم زجر بکشد".

*اسلام در این عرصه رهنمون های بسیار زیادی دارد؛ امیرالمومنین (ع) درختکار بزرگ مدینه بودند؛ امیرالمومنین (ع) در مدینه 100 هزار درخت خرما کاشته و وقف عموم کرده است.

*عزیزان منابع طبیعی ما توجه داشته باشند که در روایات ، تاکید بسیاری بر کاشت درخت های میوه شده است؛ نباید اصرار بر درختکاری تنها باشد؛ به خصوص با وضعیتی که در برخی از نقاط کشورمان داریم؛ یکی از راههای علاج مشکل خوزستانی ها، نهال کاری و درختکاری است.

*کلید انتخابات انتخابات شوراها و انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در کشور زده شد؛ فضای انتخاباتی جمهوری اسلامی باید متفاوت از فضای انتخاباتی در غرب باشد؛ افتضاحات فضای انتخاباتی آمریکا را به یاد داریم.

*تلاش همه نظارتی ها، جناحی ها، رسانه ها و جریان ها باید برگزاری باشکوه انتخابات باشد؛ دشمن در پی تشنج آفرینی در عرصه انتخابات است؛ دشمنان زخم خورده ملت در پی آن هستند که فضا، فضای آرامی نباشد؛ تشنج آفرینی و التهاب آفرینی در انتخابات از ناحیه هر فرد و هر جناحی محکوم است.

*نباید فضای انتخابات فضای عقده گشایی نسبت به ارزش های اسلامی باشد، به بهانه نطق های انتخاباتی، نه کاندیداها و نه هوادارانشان، حق جفا به نظام اسلامی را ندارند؛ کسانی که وارد میدان انتخابات می شوند باید فرهنگ تسلیم بودن در برابر رای مردم را باور داشته باشند؛ فتنه 88 خروجی این تسلیم ناپذیری در برابر رای مردم بود.

*دروغ، فریب و اهانت به دیگر کاندیداها در شان فضای انتخاباتی جمهوری اسلامی نیست بلکه در شان فضای انتخاباتی آمریکاست، فضای انتخاباتی نباید فضای تفرقه باشد؛ کاندیداها و هوادارانشان، نان خود را در تفرقه نبینند؛ رایی که با تفرقه به دست بیاید، ارزشی ندارد.

*رسانه های بیگانه از الان برای انتخابات ایران خیز گرفته اند، آنها چند شبکه به وجود آورده اند تا همان بازی هایی که در فتنه 88 ایجاد کردند را دوباره دنبال کنند؛ کاربران فضای مجازی تنفرشان را از این ها ابراز کنند و هرجا که دیدند آنها می خواهند به ارزشهای اسلامی منافاتی وارد کنند، تهاجمی عمل کنند.

*از مردم وفادار به انقلاب اسلامی می خواهیم بر روی تولید داخلی متمرکز شوند؛ تا جنس تولید داخل وجود دارد به سراغ جنس خارجی نرویم؛ مردم سهم خودشان را در اقتصاد مقاومتی ایفا کنند و دین خود را به آن ادا کنند. 

 * سیاسیون توجه داشته باشند هر واژه ای نباید در عرصه سیاست به کار برده شود؛ کیست که از آشتی ملی بدش بیاید، اما واژه "آشتی ملی" در شرایط کنونی بار سیاسی دارد و آن بار این است که دعوای ملی در کشور وجود دارد؛ در فتنه سال 88 اقلیتی در برابر اکثریت وفادار ملت ایستادند و فتنه فرصت سوز و تفرقه افکن 88 را آفریدند؛ این اکثریت (به خصوص تهرانی ها) دلشان از این اندک آدمهای اینچنینی خون است و تا توبه نکنند با این ها آشتی نخواهند کرد؛ برخی از فرماندهان گفتند این 8 ماه فتنه از 8 سال جنگ برای کشور سخت تر بود.

*مدتهاست که عده ای به خصوص پس از سر کار آمدن رئیس جمهور تازه کار آمریکا، دم از ایران هراسی می زنند و به شدت دوره گردی در این کشور و آن کشور را دنبال می کنند؛ دیروز شاه جلاد سعودی به مالزی رفته و آنجا بیانیه علیه ایران صادر کرده است؛ اگر ایران در صحنه نبود الان داعش در عراق و سوریه و لبنان دولت تشکیل داده بود؛ آیا این جای گفتن "دست شما درد نکند" به ایران است؟ ایران برادر قدرتمند شماست؛ قدر این برادر قدرتمند را بدانید و به آن طرف آبی ها اعتماد نکنید.

*رئیس ستاد مشترک آمریکا چند ماه پیش صریحا گفته که عراق باید تجزیه شود، به همسایگانمان توصیه می کنیم که آمریکایی ها مثل صدام از شما استفاده می کنند و مدت شما که تمام شد مثل دستمال مچاله‌تان می کنند و بیرون‌تان می اندازند.

*آمریکایی ها می خواهند در سوریه منطقه آزاد (پرواز ممنوع) ایجاد کنند؛ در حالی که پشت صحنه این است که به بهانه جا دادن آواره ها می خواهند تروریست ها را در سوریه جای دهند و این کار مقدمه تجزیه سوریه است. 

29219

 

 

کد خبر 642398

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =