مدیرکل دامپزشکی استان خبرداد؛ دیده شدن آنفلوآنزای مرغی در همدان

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: با مشاهده بیماری آنفلوآنزای مرغی در همدان، بازارچه پرندگان این شهر قرنطینه شده است.

به گزارش خبرآنلاین از همدان ؛ محمودرضا رسولی، مدیرکل دامپزشکی همدان در گفتگوی با اعلام مطلب فوق افزود: با تایید نمونه های آزمایشگاهی بیماری آنفلوآنزای مرغی در همدان و طی پایش هایی که اداره کل دامپزشکی به صورت روزانه انجام داده، بازارچه پرندگان همدان تا اطلاع ثانوی قرنطینه و خرید و فروش در آن ممنوع شده است.


وی با اعلام اینکه نتیجه آزمایشات گرفته شده، مثبت تشخیص داده شده است، خاطرنشان کرد: بلافاصله همکاران با واکنشی سریع در منطقه حاضر و معدوم سازی و ضدعفونی محل را آغاز کردند.

رسولی تصریح کرد: 3 گروه در حال حاضر معدوم سازی پرندگان این کانون را انجام می دهند.

وی در خصوص اطلاع رسانی در روستاهای استان نیز گفت: در روستاهای همدان اطلاع رسانی انجام و همچنان در حال پایش اطلاعات هستیم و مراقبت لازم را انجام می دهیم و امیدواریم دیگر نمونه آلوده ای وجود نداشته باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از مردم خواست تا اطلاع ثانوی از خرید و مصرف مرغ محلی و بومی خوداری کنند، و موارد مشکوک را از طریق شماره تماس 1512 با این اداره کل در میان بگذارند.

46

کد خبر 650188

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار