سانحه رانندگی در نهاوند ۳ کشته و مجروح بر جای گذاشت

رئیس پلیس راه نهاوند گفت: در سانحه برخورد سواری تیبا با پژو که عصر دیروز جمعه در محور نهاوند به بروجرد اتفاق افتاد یک نفر کشته و 2 نفر مجروح شدند.

به گزارش خبرآنلاین از نهاوند ؛ حمزه طائفی، فرمانده پلیس راه نهاوند طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: در این سانحه راننده خودرو تیبا در دم جان باخت و 2 نفر دیگر از سرنشینان هر دو خودرو به شدت مجروح، که جهت درمان به بیمارستان علیمردانیان این شهر منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: علت این سانحه که در ابتدای روستای میلاب اتفاق افتاد انحراف به چپ سواری تیبا به دلیل خواب آلودگی راننده صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از 25 اسفند سال گذشته تا هشتم فروردین ماه جاری 58 سانحه فوتی و جرحی در جاده های استان همدان رخ داده که متاسفانه 12 نفر در این حوادث جان خود را از دست داده اند.

46

کد خبر 650420

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =