رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تعداد کدهای سهامداری سال ۹۱ حدود ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار بوده و امسال به بیش از 11 میلیون کد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شاپور محمدی در افتتاحیه نمایشگاه بورس، بانک و بیمه اظهار داشت: حجم مبنا تا پایان سال حذف و  دامنه نوسان به دامنه نوسان پویا تبدیل می‌شود.

وی با بیان این‌که معاملات آپشن به بیش از 30شرکت در بورس و فرابورس رسیده است، عنوان کرد: حجم معاملات مبنا نیز تعدیل خواهد شد که در صورت موافقت شورای عالی بوزس، این حجم حذف و دامنه نوسان به دامنه نوسان پویا تبدیل می‌شود.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که فرهنگ‌سازی و گرفتن ارتباط با مخاطب، مهم‌ترین اهداف برگزاری نمایشگاه است، تصریح کرد: یکی از اتفاقات مهم در حوزه بازار سرمایه، راه‌اندازی معاملات اختیار خرید و فروش بود.

محمدی متذکر شد: ۱۶ شرکت بیمه، ۱۰ بانک، ۵۰ صندوق سرمایه‌گذاری و ۱۷ کارگزاری در نمایشگاه امسال شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: سال گذشته ارزش بازار بدون احتساب صندوق‌ها ۴۹۰ هزار میلیارد تومان بوده و ۱۹۵ هزار میلیارد تومان در ۴ بورس معاملات انجام شده است. تعداد کدهای سهامداری سال ۹۱ حدود ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار بوده و امسال به بیش از 11 میلیون کد رسیده است.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: لایحه الحاقی قانون سرمایه تدوین خواهد شد و معاملات اختیار تا پایان سال جایگاه خود را پیدا خواهد کرد.

محمدی خاطرنشان کرد: پذیرش پسته و زعفران در بورس کالا در سال گذشته از اتفاقات مهم در حوزه بازار سرمایه بود.

 

35225

 

 

کد خبر 654854

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین