رشد ۶۵.۳ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی زنجان

طی سال گذشته میزان جوجه ریزی در ۲۰۹ واحد پرورش مرغ گوشتی استان در مجموع به ۱۷ میلیون قطعه رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۶۵.۳ درصدی برخوردار بوده است.

رحمان رستمخانی ، معاون امور دام و طیور جهاد کشاورزی استان زنجان به خبرآنلاین گفت: با این میزان جوجه ریزی حدود ۳۲ هزار تن گوشت سفید مرغی تولید شده که علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان بخشی نیز به استان‌های همجوار ارسال شده است.

وی افزود: سال گذشته همچنین از مجموع ۱۵ فارم پرورش مرغ مادر گوشتی حدود ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد تخم مرغ نطفه دار در استان زنجان تولید شد که از این تعداد بخشی در کارخانجات جوجه کشی استان و بخشی هم در سایر استان ها جوجه کشی شده است.

رستمخانی خاطرنشان کرد: در سه کارخانه جوجه کشی صنعتی استان نیز در مجموع به تعداد ۴۲ میلیون و ۲۹ هزار و ۹۲۹ قطعه جوجه یک‌روزه درجه یک تولید و به واحدهای مرغداری گوشتی داخل و خارج از استان ارسال شده است.

46

 

کد خبر 656133

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =