مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی از برگزاری سومین جشنواره طبخ آبزیان با هدف ترویج و بالا بردن سرانه مصرف ماهی در ارومیه خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، معصوم فصیح با اعلام این مطلب گفت: با توجه به سرانه مصرف ماهی در استان که نزدیک ۶.۶۲ کیلوگرم برای هر نفر در سال است و استان آذربایجان غربی از میزان سرانه کشوری فاصله ۴ کیلوگرمی دارد، سومین جشنواره طبخ آبزیان با هدف ترویج مصرف ماهی در ارومیه برگزار خواهد شد.

وی افزود: استان آذربایجان غربی در حال حاضر یکی از استان های برتر در تولید شیلات و آبزیان است و طبق برآورد صورت گرفته ۱۶هزار و ۸۰۰ تن انواع قزل آلا از مراکز پرورش و تکثیر ماهی در استان تولید خواهد شد.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی تصریح کرد: با هدف توسعه صنعت شیلات، بازارچه های خرید و عرضه محصولات آبزی در شهرهای ارومیه، مهاباد، خوی، میاندوآب و پیرانشهر ایجاد خواهد شد.

فصیح گفت: هم اکنون استان آذربایجان غربی ۱۱ تعاونی صید صیادی و ۵ مرکز تکثیر قزل آلا دارد.

شایان ذکر است سومین جشنواره طبخ آبزیان  روز دوشنبه ۴ اردیبهشت  ماه در پارک جنگلی محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ارومیه برگزار خواهد شد.




48

کد خبر 656262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار