به گزارش توریسمآنلاین، بسیاری از گردشگران برای چشیدن طعم اصلی و سنتی غذای یک کشور خود را به محله های پرجمعیت می رسانند تا از دستفروشها لقمههای کوچک و انگشتی خریداری کنند.
غذاهای خیابانی معمولا روی گاری، ون، قایق، ماشین و یا حتی موتورسیکلت به فروش میرسند.
فروش هات داگ، برگر و از این دست غذاها در همه جای دنیا مرسوم است تا اینکه نوبت به غذاهای محلی و سنتی برسد.
زمانی غذاهای خیابانی فقط برای قشر پایین تر جامعه بود اما امروزه گردشگران لاکچری هم برای خوردن نوعی سیب زمینی سرخ شده یا بستنی خوشمزه مسافت های آنچنانی را طی می کنند.
61282


نظر شما