«خبرجنوب» نوشت: معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس از ساماندهی زنان دچار بحران و در معرض همسر آزاری در خانه امن بهزیستی خبر داد.

معصومه فروتن گفت: اين خانه امن براي زناني است كه دچار مشكل و بحران بوده و يا مورد خشونت هاي خانگي قرار گرفته اند و هدف ما كمك به آنها به نحو موثر و به منظور پيشگيري از عوارض جبران ناپذير است.
وي افزود: با توجه به اين كه هر زني ممكن است به دليل بروز فشارهاي رواني در خانواده خانه را در شرايط سخت ترك كند و بازگشت سريع براي او از نظر روحي امكان پذير نباشد، خانه امن محل مناسبي براي سكونت او در مدت كوتاهي است كه در شرايط نامطلوبي قرار گرفته است.
فروتن عنوان كرد: تمامي اين زنان داراي سلامت بوده و تنها به اين مكان مي آيند تا آرامش آنها حفظ و مشكلاتشان رفع شود و پس از آن به آغوش خانواده باز گردند.
اين مسئول بهزيستي فارس گفت: اين افر اد كه به دلايلي از قبيل دعواهاي خانگي، بحث و جدل، ضرب و شتم و مواردي مشابه از خانه خارج شده اند براي اين كه در شهر رها نشوند، در خانه امن ساماندهي مي شوند.
اين مسئول بهزيستي فارس گفت: وضعيت اين زنان پس از سكونت در خانه امن شيراز توسط مددكار و روانشناس پيگيري مي شود و پس از رسيدن به يك شرايط ثابت و رفع وضعيت بحراني به آغوش خانواده باز مي گردند.
فروتن افزود: در اين خصوص مددكار و روانشناس به منزل زن مراجعه كرده و با همسر او صحبت مي كند و حداكثر طي يك ماه مددجو از خانه امن به آغوش خانواده باز مي گردد. وي دسترسي زنان به خانه امن را خود معرف و يا از طريق اورژانس اجتماعي دانست و گفت: خانه امن بهزيستي فارس واقع در شيراز در حال حاضر در اورژانس اجتماعي واقع است و خدمات موثري به زنان مراجعه كننده ارايه مي دهد.

۴۶
کد خبر 659000

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین