در سال گذشته 893 هزار بیمار در کلینیک‌های ویژه استان ویزیت شدند.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ قدرت اخوان اکبری در جلسه بررسی عملکرد طرح ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر توسعه یافته تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ کلینیک ویژه در سطح استان فعال است.

وی با اشاره به استقرار ۲۶۸ پزشک متخصص در کلینیک‌ها ادامه داد: در واقع توسعه خدمات درمانی تخصصی در سطح جامعه هدف اصلی ایجاد کلینیک‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تأکید کرد: تعرفه ویزیت بیماران، تعرفه دولتی است و حداکثر چهار هزار و ۸۰۰ تومان دریافت شده است.

به گفته اخوان اکبری در هفته‌های آتی نیز کلینیک تخصصی دیگری در میدان کارشناسان اردبیل با حضور وزیر بهداشت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی بخشی از برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت را عدالت در خدمات درمانی دانست و گفت: به همین منظور توسعه خدمات تخصصی به ویژه در بیمارستان‌های دولتی مورد تأکید است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان متذکر شد: برای تحقق این مهم ۹۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در بیمارستان‌ها مقیم شده‌اند.

وی افزود: با بهبود حضور پزشکان رضایتمندی مردم از خدمات درمانی بیمارستان‌های دولتی نیز افزایش یافته است.

46

 

کد خبر 661621

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار