به گزارش خبر آنلاین و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری البرز، محمد فیروز رنجبر در نشست توجیهی با خبرنگاران برای پوشش اخبار انتخابات با اشاره به اینکه رسانه ها تاکنون تمامی تلاش خود را برای جلب حداکثری مشارکت مردم در انتخابات داشته اند افزود: بستر لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم و امن در استان البرز فراهم است.
وی ادامه داد: این بار نیز حضور پرشور و باشکوه مردم ایران برگ زرینی بر دفتر انقلاب اسلامی بوده و رسانه ها نیز این رویداد بزرگ را ثبت خواهند کرد.
فیروز رنجبر گفت: رسانه ها با توجه به نقش و جایگاه ارزشمند خود به عنوان وجدان جامعه، همواره دغدغه نظارت در حوزه های مختلف را دارند.
وی افزود: از اصحاب رسانه انتظار می رود که در چهارچوب قوانین اقدام کرده و از خطوط قرمز نظام عبور نکنند چراکه انتخابات عرصه حساسی است و هر گونه خبر کذب و غیر موثق زمینه نفوذ و سو استفاده دشمنان را فراهم می کند.
فیروز رنجبر اضافه کرد: برخی اخبار مشتریان خاصی دارند به این دلیل که معاندان نظام از آن بهره برداری کرده و به کشور آسیب می زنند بنابراین رسانه ها باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.
وی گفت: در خصوص حفظ شان والای خبرنگاران، توصیه های لازم به برگزار کنندگان انتخابات صورت گرفته ولی از اصحاب رسانه انتظار می رود برای اجرای قوانین همراهی داشته باشند.
46
نظر شما