سردار بخشعلی کامرانی‌صالح در مورد روند برگزاری انتخابات در استان البرز اظهار داشت: الحمدلله حضور مردم در انتخابات بسیار خوب است و با توجه به پیش بینی‌ها در اکثر شعب شاهد افزایش مشارکت و تشکیل صف هستیم.

به گزارش خبر آنلاین ، وی با تقدیر از حضور گسترده مردم، افزود: تمهیدات لازم امنیتی، انتظامی و ترافیکی برای همه شعبات انجام شده است.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه الحمدلله تاکنون هیچ مشکل خاصی در شعب اخذ رأی وجود نداشته است، بیان کرد: تا الان گزارش خاصی که نیاز به ورود نیروهای انتظامی باشد نداشتیم و طبیعی است که این آمادگی وجود دارد که هر جا که نیاز باشد همکاران بتواند کمک کنند که انتخابات با رعایت نظم و اجرای قانون برگزار شود.

سردار کامرانی‌صالح با بیان اینکه در چند نقطه از مراکز رای‌گیری حضور پیدا کرده‌ام،گفت: در شهرستانها نمایندگان نیروی انتظامی حضور دارند و در صورتی که ضرورتی احساس شود به برخی از شهرستانها سرکشی می‌کنم.

 

46

 

کد خبر 667199

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین