۰ نفر
۲۹ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۲

نخستین روز هفته در بورس تهران با رشد حجم معاملات نسبت به روز‌های پیشین همراه شد.

 در این روز بیش از 90 میلیون سهم و حق تقدم با ارزش بیش از165 میلیارد ریال داد و ستد شد. در عین حال اگرچه شاخص‌های بورس تهران باز هم به حرکت در روند رو به رشد خود ادامه دادند اما برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند این روند افزایشی در روزهای آینده متوقف شود. به هر روی باید منتظر ماند و دید روند افزایشی شاخص‌ها در روز‌های آینده می‌تواند وضعیت خود را حفظ کند یا اینکه به زودی در هم شکسته می‌شود. روز شنبه شاخص‌های بورس تهران کار خود را با افزایش به پایان رساندند. شاخص کل بورس بیش از 38 واحد رشد را تجربه کرد و تا رقم 8 هزار و 290 بالا رفت. شاخص بازار اول هم با 36 واحد رشد روبه‌رو شد و رقم 6 هزار و 707 را برای خود به ثبت رساند. همچنین شاخص بازار دوم بیش از 25 واحد افزایش یافت و به عدد 12 هزار و 621 واحد رسید. در این روز شاخص صنعت 28 واحد رشد را تجربه کرد و تا رقم 6 هزار و 389واحد بالا رفت و شاخص 50 شرکت فعال‌تر تنها 4 واحد رشد را به خود دید و روی عدد 310 جا خوش کرد.

دیروز شاخص رشد خود را بیشتر مدیون معاملاتی بود که 2/3 درصدی قیمت سهام مخابرات را رقم زده بود تا مخابرات با تأثیر 27 واحدی شاخص را بالا بکشد. پس از مخابرات، ملی مس با 10 واحد و صنایع آذر آب با بیش از 2 واحد بیشترین تأثیر مثبت را در افزایش شاخص داشتند. صنایع آذرآب پس از بازگشایی نماد معاملاتی‌اش در روز گذشته بیشترین افزایش قیمت روزانه را تجربه کرد. این شرکت یک روزه 110 در صد افزایش قیمتی داشت. این شرکت دیروز پس از اعلام پیش‌بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به سال مالی منتهی به 29/12/1388 به تالار معاملات بازگشته بود.

در همین حال تکنوتار نیز که روز گذشته پس از اعلام پیش‌بینی درآمد هرسهم برای سال مالی منتهی به 29/12/1388 به تالار معاملات بازگشته بود، با توجه به وضعیت صورت‌های مالی‌‌اش و برنامه‌های سال آینده شرکت با بیشترین کاهش روزانه قیمتی مواجه شد. تکنوتار با کاهش 21 درصدی سهامش سهامداران خود را به بدشانس‌ترین سهامداران دیروز بورس تهران بدل کرد. پس از تکنوتار ماشین آلات صنعتی تراکتور‌سازی ایران و سیمان خزر بیشترین کاهش قیمت روزانه را تجربه کردند.

روز شنبه فعالان بازار با افزایش دستور‌های فروش خود برای سهام شرکت‌های تولیدکننده سیمان این شرکت‌ها را در صدر پرعرضه‌ترین‌ها جای دادند تا جایی که در میان 10 شرکت پر عرضه دیروز نام 6 شرکت تولید‌کننده سیمان به چشم می‌خورد. همچنین بر اساس گزارش مدیریت بازار به جز آذر‌آب و تکنوتار، نماد معاملاتی شرکت بیسکویت گرجی با توجه به تعدیل پیش‌بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 30/12/1387 و اعلام پیش‌بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29/12/1388 آماده انجام معامله شد و به تابلو بازگشت.

کد خبر 6695

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین