حریف امشب دست‌وپا بسته نیست/ سردار آزمون چهره اصلی میدان، مقابل ازبک‌هاست

یکی از حساس‌ترین بازی‌های باقی‌مانده از مقدماتی جام جهانی‌ امشب میان ایران و ازبکستان برگزار می‌شود.

روزنامه خبرورزشی نوشت: برتری در بازی امشب دیدار مأموریت کی‌روش و شاگردانش را برای رسیدن به دومین جام جهانی‌ متوالی به پایان خواهد رساند تا برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران چنین موفقیت بزرگی رقم بخورد. نتایج درخشان تیم ملی در بازی‌های قبلی باعث شد این تیم با اختلاف امتیاز خوبی بر صدر جدول تکیه زده و در قامت مدعی اول صعود ظاهر شود تا جایی که از ۳ بازی باقی‌مانده کسب ۳ امتیاز کار صعود ایران به جام جهانی‌ را قطعی خواهد کرد و این اتفاق می‌تواند امشب در ورزشگاه مملو از تماشاگر آزادی رقم بخورد تا تیم ملی یورش شبانه‌ای به سرزمین‌های شمالی داشته و دومین تیمی لقب بگیرد که جواز صعود به جام جهانی‌ را بعد از برزیل دریافت می‌کند. ایران با دژ دفاعی بتنی خود با تفکرات تاکتیکی پیرمرد پرتغالی یکی از باثبات‌ترین تیم‌های حال حاضر آسیا محسوب می‌شود که از کوچک‌ترین فرصتی برای شکست دادن رقبای خود بهره می‌برد از همین ‌رو پیش‌بینی می‌شود امشب با ترکیبی هجومی درصدد شکست دادن رقیب همواره بازنده خود در تهران باشد تا برای اولین بار در تاریخ این رقابت‌ها جشن صعودی زودهنگام برپا کند.
در اختیار داشتن کلکسیونی از بازیکنان جوان و باتجربه که تشنه حضور دوباره در جام جهانی‌ هستند حسابی دست کی‌روش را برای تغییر چیدمان و اجرای تاکتیک‌های متفاوت باز گذاشته است تا جایی که برخلاف ۲، ۳ سال پیش نمی‌توان پیش‌بینی کرد تیم ملی با چه ترکیبی به میدان می‌رود چون برای هر پست ۲ تا ۳ بازیکن آماده در اختیار دارد.
حریف امشب ایران اما یکی از تیم‌های مرموز آسیای میانه است که در تمام رقابت‌های خود با ایران تنها یک بار آن هم ۴ سال پیش موفق شد طعم برد برابر تیم ملی را در تهران بچشد از همین‌ رو نمی‌توان با وجود شرایطی که بر این تیم حاکم است آن‌ها را حریف دست و پا بسته‌ای نامید. ازبک‌ها با بهره بردن از فوتبال فیزیکی و قدرتی شوروی سابق و دل بستن به تک ستاره‌های خود برای زنده نگه داشتن امیدهای صعود مستقیم چاره‌ای ندارند تا امشب با دست پر زمین را ترک کنند به همین خاطر پیش‌بینی می‌شود ساموئل بابایان در ابتدا با احتیاط ازبک‌ها را روانه میدان کند و چشم به ضدحملات داشته باشد. حربه‌ای که این تیم به خوبی آن را اجرا می‌کند و با همین روش در بازی‌های قبلی توانسته امتیازات خوبی جمع‌آوری کند. آن‌چه محرز است اینکه تیم ملی در بازی امشب به دنبال عبور از ازبک برای دریافت بلیت سفر به روسیه ۲۰۱۸ است تا در فاصله ۲ هفته تا پایان مرحله مقدماتی خیال خود را آسوده کند و دیگر کار را به اما و اگر نسپارد. بردی که می‌تواند همچون پل صعود به سرزمین‌های شمالی قلمداد شود تا روزهای خوب ایران با پیرمرد پرتغالی همچنان ادامه داشته باشد.

چهره‌ها
سردار آزمون، مهاجم اول ایران، را می‌توان چهره اصلی تیم ملی در بازی امشب نامید. مرد ۲ گله ایران برابر مونته‌نگرو به عنوان مهاجم اول امشب انگیزه‌های زیادی برای گلزنی دارد تا سند صعود تیم ملی را امضا کند. سردار که هنوز نتوانسته طعم گلزنی به ازبک‌ها را بچشد با قرار گرفتن در بهترین شرایط بدنی و روحی امشب جنگ دیدنی با مدافعان ازبک خواهد داشت و امیدوار است علاوه بر شکست طلسم ناکامی‌های خود در گلزنی به این حریف آسیایی، همچنان روند گلزنی‌های خود را ادامه داده و بیشتر از همیشه نامش را بر سر زبان‌ها بیندازد.
عادل احمداف در کنار چند چهره شناخته‌شده ازبک‌ها که سابقه بازی در لیگ برتر ایران را دارند از جمله چهره‌های اصلی رقیب امشب تیم ملی خواهند بود. کاپیتان اول ازبکستان به عنوان یکی از گران‌ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال قاره‌کهن بعد از اینکه در بازی رفت به دلیل مصدومیت نتوانست تیم کشورش را همراهی کند و از روی نیمکت شاهد شکست ازبک‌ها بود امشب با انگیزه‌های خاصی به مصاف تیم ملی خواهد رفت تا همچون بازی ۴ سال قبل که سازنده تک‌گل پیروزی‌بخش ازبک‌ها بود امشب هم تأثیرگذاری خود را نشان بدهد.

ترکیب احتمالی دو تیم در بازی امشب
ایران (۳-۳-۴)
سردار آزمون، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی، سعید عزت‌اللهی، احسان حاج‌صفی، اشکان دژاگه، رامین رضاییان، پژمان منتظری، مرتضی پورعلی‌گنجی، میلاد محمدی و علیرضا بیرانوند

ازبکستان (۱-۳-۲-۴)
ایگور سرگی‌اف، جلال‌الدین ماشاریپوف، سرور جپاروف، سردار رشیداف، فوضیل موسی‌اف، عادل احمداف، آندری‌اف، کریمیتس، اسماعیل‌اف، رستم آشورماتوف و سرگئی لوبانوف

روز هشتم مقدماتی جام جهانی‌ ۲۰۱۸ روسیه
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ساعت ۲۱:۱۵
ورزشگاه آزادی تهران
داور: احمد ابوبکر (عمان)| کمک‌ها: حامد سلیمان و ابوبکر سلیم (عمان)

43503

کد خبر 675742

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین