صحبت‌های رامبد جوان در دفاع از شیوه برخورد بهناز جعفری با خبرنگاران انتقاد فلور نظری را برانگیخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،‌ فلور نظری در اینستاگرام در این باره نوشت: «هنگامي كه خندوانه متولد شد تصور مي كرديم وسيله اى خواهد بود براى كاهش بد اخلاقي هاى اجتماعى كه در نبود شادى و تفكر مثبت چيزى جز پرخاش و ادبيات غير مودبانه رشد نخواهد كرد .

اما دريغ و افسوس كه گاهي اوقات از مسير خود منحرف شده و به جاى پراكندن عطر شادى و مثبت گرايي به تمسخرِ ديگران و ارائه ى ويتريني سطحي و تكرارى از برخي مكالمات ناخوشايند بدل ميگردد .

اقاى رامبد جوان ، مبدع و متولي برنامه ى خندوانه ، كاش حمايت از هنرمندى را در قياس با هنرمند ديگر آن هم با لحن نه چندان درست و البته معنا دار انجام نمي داديد . مردم عزيز و قدر شناس ما هم صفركشكولي را دوست دارند هم بهناز جعفرى را ، اين دسته بندى ودرصد بندى و مرز بندى را براى كل مردم نمى پسنديم چه برسد به همكاران هنرمندمان .... و اما جمله ى ناپسندتر ( سوزش بعضي از جاهاى حساس ) كه شما در ميان صحبتهايتان بيان كرديد ، ما را به ياد ادبيات سخيف هشت ساله اى مي اندازد كه براى هميشه در فرهنگ اين سرزمين مدفون و منسوخ شده است .

اقاى رامبد جوان خندوانه اى حرف بزنيد و بيانديشيد . شاد ، پسنديده ، مهربان و با احترام به همه ى مردم نه كم و نه زياد . اگر نمي توانيد سكوت پسنديده تر است . «دو چندان كه مي گويي بشنو»

58241

کد خبر 677132

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی RO ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    48 31
    حالا همه باید نظر بدهند وشلوغ کنند .بگذرین دیگه دونفر باهم دعوا کردند ،حالا یکی یه چیزی گفت دیگری عصبانی شد بهم پریدن.از خجالت هم درومدن ،واسه هر کسی پیش میاد ،بس کنید ادای فضل واخلاق کردنو
    • بی نام IR ۰۴:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
      24 3
      رامبد جوان آخه چرا دخالت کرد؟‌ ازش انتظار نداشتم
  • بی نام A1 ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    به نظرم مقاله قابل قبولی بود، رامبد بی اخلاقی کرد
  • مهرداد A1 ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    93 10
    سلام درود برخانم هنرمند نظری با اندیشه سالم
  • بی نام A1 ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    100 7
    وقتی خیلی از امثال رامبد جوان دنیا نیومده بودن صفر کشکولی تو ایران معروف و مطرح بود.ایشون یه پرت و پلایی گفته اگه وجودش رو داشته باشه از آقای کشکولی عذر خواهی میکنه.
  • بی نام IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    9 77
    خانم نظری تا دیروز کجا بودید؟
    • آنی A1 ۲۰:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
      3 0
      هرجا بوده بخودش مربوطه حرف حق و زده
  • بی نام US ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    22 41
    منظور رامبد جوان از متلکی که گفته بود تغییر هویت و جنسیت بهناز جعفری به صفر کشکولی بود نه اینکه آقای کشکولی بازیگر بدیه و خانم جعفری بهتره.
  • بی نام A1 ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    3 11
    بی خیال
  • بی نام FI ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    12 85
    فلور نظري كي هست؟ دعوت كنن خندوانه شايد مشكل همه حل بشه
  • بی نام A1 ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    12 13
    این بحث رو تموم کنید بابا
  • بی نام A1 ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    31 11
    با سلام متاسفانه بدترین موقعیت این است که انسان دچار توهم خود برتر بینی و توهم دانایی شود شاید این خودجوان بین هم دچار این عارضه شده باشد مصداق بارزش را در حذف یکی از بهترین شرکت کنندگان بدلیل حفظ ترکیب گروهها بود چه خوب بود به توانمندیها بها داده میشد وجابجایی در گروه لحاظ می شد یه هر حال زمانی که لودگی ارزش می شود دیگر چه انتظاری می رود
  • بی نام IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    15 3
    حرف حق
  • بی نام IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    46 7
    ممنون خانم نظری. ممنون که از هم صنف تون حمایت کردین. من هم همین اعتراض رو پانوشت کردم البته پیش از شما، و میون انبوه کامنتهایی که هیچ اشاره ای به بی احترامیه قطعاً ناخواسته ی رامبد به آقای کشکولی نشده بود. اما منتشر نکردن دوستان خبرآنلاین شابد ما دیگه لیاقت نداریم به خبرآنلاین سر بزنیم. نمی دونم.
  • بی نام RO ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    60 7
    خانم نظری به خوردن نون و نمک کسی اعتقاد دارید؟ آقای جوان نون و نمک رسانه میلی رو خوردن توی این مدت
  • max A1 ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    34 8
    با سلام / رامبد کلا یه کمی لوسه/نه؟
  • بی نام A1 ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
    14 28
    اخه من توهینی نمیبینم. اگر ما خودمون بدبرداشت نکنیم فکر نمیکنم نظر رامین جوان توهین باشه
  • بی نام IR ۰۴:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
    10 1
    عجب روزگاری شده ها هیشکی اعصاب نداره
  • بی نام IR ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
    4 13
    خانم نظری خودش اگر قبلا دعوت شده بود خندوانه الان در موضع دفاع از کشکولی عزیز بر نمیومد. اینا همشون باند بازن. چون تا الان خندوانه دعوت نشده و اونقدر محبوب مردم نبوده که برنامه پرمخاطب بشه حالا داره نقش قهرمان بازی میکنه. جمع کنید بابا. سوتی های دیگران رو چرا اهمیت نمیده؟ توهین های دیگران رو چرا نمیگه؟ چرا تا حالا حرف نزده اصلا؟ اینکه کار جوان بد بوده حرفی نیست اما ماهی گرفتن از آب گل آلود بدتره. اگر شما خیلی دلسوز سینما و فرهنگی باید درباره خیلی ها تاحالا حرف میزدی . تا الان کجا بودی خانم نظری؟
  • کیوان A1 ۰۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
    0 1
    انتقادی بجا و به حق
  • فاطمه EE ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
    0 0
    سلام صفر کشکولی چیه؟ و رامبد جوان در موردش چی گفته و این که چرا بهناز جعفری با خبر نگاره دعوا افتاد واین که رامبد در دفاع از ایشون چی گفت ممنون میشم جواب بدید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین