به گزارش ایسکانیوز : یک پزشک قلابی که با بررسی آگهی فروش خانه ها در روزنامه ها ، نقشه های شوم دستبرد را اجرا می کرد در عملیات عملیات غافلگیرانه پلیس آگاهی تهران بازداشت شد.

ششم اسفند 1388 زنی میانسال به کلانتری 112 ابوسعید رفت و شکایتی ارایه داد.
وی اظهار داشت : برای فروش خانه ام در یک روزنامه پرتیراژ ، آگهی داده بودم که مرد 50 - 55 ساله ای تلفنی تماس گرفت.او پس از دریافت آدرس به آپارتمانم آمد و با نشان دادن کارت شناسایی ، خود را دکتر «امین» معرفی کرد.مرد خوش ظاهر پس از بررسی ساختمان ، وانمود کرد که همه چیز خوب است و درباره قیمت چانه زد.
شاکیه اضافه کرد : شوهرم به یک بیماری کهنه مبتلاست و به هنگام صحبت با مشتری از دردهایش گفت.مرد به ظاهر دکتر نیز با خوشرویی به پرسش های شوهرم پاسخ می داد و اعتماد ما را حسابی جلب کرده بود.
زن میانسال اظهار داشت : دکتر «امین» که در کیف خود ابزار پزشکی داشت شوهرم را برای معاینه به اتاق خواب برد.معاینه کمی طولانی شد و دکتر گفت داروی خاصی را در نظر دارد که مایل است آن را هرچه زودتر تهیه کند.او به بهانه تهیه دارو از یک داروخانه آشنا از خانه ما خارج شد و بر خلاف وعده اش دیگر برنگشت.تاخیر او باعث شک و نگرانی ما شده بود که در بازرسی خانه فهمیدیم بیش از شش میلیون تومان پول نقد ، تراول چک و طلا را از همان اتاق دزدیده است.
پرونده به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 11 تهران به پایگاه هشتم پلیس آگاهی سپرده شد و شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار قرار گرفت.
کارآگاهان در نخستین گام به چهره نگاری رایانه ای پرداخته بودند که دو شکایت مشابه به دستشان رسید.یکی از این مالباختگان گفت : برای خرید به بازار تهران رفته بودم که انگشتر سرقتی ام را
به طور کاملا اتفاقی در یک زرگری دیدم.
پلیس ، طلافروش موردنظر را به اداره آگاهی فراخواند و وی گفت انگشتری را از مردی به نام دکتر «امین» خریده است.گزارش ایسکانیوز می افزاید ، با به دست آمدن اطلاعات تازه ، محل تردد متهم در محدوده میدان امام حسین (ع ) شناسایی شد و تجسس به مرحله تازه تری رسید.بدین ترتیب وی که به تنهایی زندگی می کرد در ساختمان اجاره ای محاصره و طی عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
همچنین در بازرسی از مخفیگاه «قهرمان - ر» 54 ساله که خود را پزشک جا زده بود کارت های تبلیغاتی با نام های دکتر «امین» ، دکتر «محمد علی امین» ، دکتر «امین الرعایا» و کارت های ملی چند شهروند ، فرم آگهی استخدام و تجهیزات پزشکی از جمله فشارسنج دیجیتالی و ... کشف شد.
«قهرمان» که می دانست هیچ شانسی برای گریز از قانون ندارد در بازجویی ها گفت : با بررسی آگهی روزنامه ها ، سوژه های مناسب را شناسایی می کردم و به عنوان خریدار وارد خانه های مردم می شدم.من ابتدا کارت ویزیت حاوی نظام پزشکی را ارایه می دادم و بسیاری از شهروندان بدون کوچک ترین بررسی به من اعتماد می کردند.آنان مشکلات شخصی و وضعیت مریضی خود را با من در میان می گذاشتند و دزدی های هایم دقیقا از همین افراد و پس از معاینه بیماران رقم می خورد.من از افرادی که واکنش طبیعی نشان می دادند نمی توانستم سرقت کنم.

کد خبر 67799

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین