در سه ماهه نخست امسال 285 مورد آتش سوزی فضای سبز در شهر اراک و اطراف آن توسط آتش نشانان مهار و خاموش شد .

به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی ،مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی شهرداری اراک با اعلام این خبر افزود: با فرا رسیدن فصل گرما و افزایش سطح علف‌های خشک در مراتع و جنگل‌ها و فضای سبز شهری ، وقوع حریق نیز افزایش می یابد که عوامل انسانی را می‌توان مهمترین عامل ایجاد آتش‌سوزی در این مناطق عنوان کرد.
مهدی نجفی تاکید نمود: با اندکی مراقبت در استفاده از آتش و وسایل گرمایشی در اراضی و مراتع می‌توان از بروز این نوع آتش‌سوزی ها و نابودی منابع خدادادی جلوگیری کرد .
وی در ادامه افزود: کارشناسان سازمان همواره به شهروندان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌ها و فضای سبز و پارک‌های شهری از افروختن آتش به هر دلیلی خودداری کرده و در صورت نیاز از اجا‌ق‌های مخصوص که در پارک‌ها برای پختن غذا و آماده کردن نوشیدنی‌های گرم ساخته شده استفاده و بعد از اتمام کار آتش را به طور کامل خاموش کنند .
وی خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم فرهنگ‌سازی در مقاطع پایه برای کودکان، ضروری است به منظور محافظت از فضای سبز شهری و مراقبت از گیاهان به آنان آموزش داده شود و گیاهان و فضای سبز به عنوان موجودات زنده به آنان معرفی شوند .
مدیر روابط عمومی آتش نشانی اراک در پایان گفت: از نکات دیگری که شهروندان باید مورد توجه قرار دهند این است که از پرتاب سیگار و انداختن ظروف شکسته در طبیعت خودداری کنند زیرا اینکار علاوه بر خطر آتش سوزی به چرخه طبیعت نیز آسیب می رساند.

۴۶
کد خبر 682653

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار