مدتهاست که خیلی‌ها منتظر عرضه تسلا مدل ۳ هستند اما ایلان ماسک،مدیرعامل تسلا موتورز سرانجام در توئیتر خود اعلام کرد که تولید انبوه این خودرو با دریافت آخرین مجوزهای لازم از روز جمعه شروع می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، ایلان ماسک در توئیتر خود اعلام کرده  که تمام تست‌های مورد نیاز برای تولید و ورود این خودرو به بازار  انجام شده است و طبق برنامه این شرکت تا ماه دسامبر هر ماه 20 هزار خودرو تولید خواهد کرد.

تسلا موتورز اعلام نکرده است که چند نفر حاضر به پرداخت پیش‌پرداخت اولیه 1000 دلاری برای خرید این مدل شده‌اند اما پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که تعداد آنها 500 هزار نفر بوده است.

این اتومبیل می‌تواند زیر ۶ ثانیه از حال سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. مدل ۳ طوری طراحی شده که می‌تواند ۵ ستاره ایمنی را دریافت کند.

هم‌چنین این شرکت اعلام کرده که مدل ۳ به قابلیت سوپرشارژ مجهز شده که مدت زمان شارژ باتری را بسیار کم‌تر از خودروهای الکتریکی معمولی می‌کند. تسلا مدل ۳ با یک بار شارژ می‌تواند مسافت حدودی ۳۴۶ کیلومتر بر ساعت را طی کند.

قیمت پایه این اتومبیل ۳۵ هزار دلار در سایت رسمی تسلا اعلام شده است. انتظار می‌رود مدل پایه دارای حداقل دامنه پیماش ۳۴۶ کیلومتر، امکان شارژ فوق سریع، سخت‌افزار هدایت خودکار و ویژگی‌ها ایمنی فعال، محور عقب محرک، شتاب‌گیری ۰-۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در کمتر از ۶ ثانیه، نمایشگر تک کنسول وسط قرار داده شده ۱۵ اینچی ال‌سی‌دی باشد. 
5454 

کد خبر 683253

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۴
    1 0
    خدایا در خودروهای الکتریکی به کجا رسیدند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین