اصلاح هندسی جاده حلقه دره از کارخانه تا مرکز دفن در کرج آغاز شد

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از آغاز عملیات اصلاح هندسی جاده حلقه دره از کارخانه تا مرکز دفن خبر داد و افزود: این عملیات با پیش بینی اعتباری بالغ بر 36 میلیارد ریال اجرایی می شود.

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، عباس سعیدی کیا این خبر را اعلام کرد و گفت: عملیات اصلاح هندسی جاده حلقه دره با هدف سهولت در تردد خودروهای حمل زباله و اصلاح نقاط حادثه خیز در دستور کار سازمان قرار گرفت و اکنون در حال اجرا می باشد.
این مسئول با اشاره به اینکه عملیات مذکور در نیمه اول سال جاری آغاز شده است، اظهار داشت: در حال حاضر عملیات زیرسازی آن به پایان رسیده و در آینده ای نه چندان دور شاهد اتمام این پروژه خواهیم بود.
وی در بخش پایانی سخنان خود اضافه کرد: به منظور رفع موانع و تسریع در عملیات اجرایی آسفالت جاده مذکور، جلسه کارگاهی با حضور مدیرکل معابر شهری شهرداری کرج و مسئولین سازمان تشکیل شده و عملیات آسفالت به زودی آغاز خواهد شد.

 

48

کد خبر 693162

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =