به گزارش خبرآنلاین، ترانه های عبدالجبار کاکایی با مضامین عاشقانه و اجتماعی که البته برخی از آنها توسط خواننده ها اجرا و منتشر شده است این بار در یک مجموعه جدید و منسجم و به صورت یکجا با عنوان «با تو این ترانه ها شنیدنی است» چاپ می شود و در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.
ترانه های این مجموعه در قالب چهار پاره سروده شده اند و در بین آنها نیز ترانه های نیمایی نیز به چشم می خورد و همچنین جوهره شعری بارزی در این اشعار جلوه گری می کند.
علاقه کاکایی بیشتر معطوف به قالبهای غزل و مثنوی است. از کاکایی مقالات و نقدهای فراوانی پیرامون شعر این روزگار در مطبوعات درج شده است. وی در برخی از همایشهای سراسری شعر که در سطح کشور برگزار میشود به عنوان دبیر، مدیر اجرایی و عضو هیئت علمی مسئولیت داشته است.
«آوازهای پسین» ، «مرثیه روح»، «سال های تاکنون»، «حتی اگر آینه باشی»، «نگاهی به شعر معاصر ایران»، «بررسی تطبیقی ادبیات پایداری جهان»، «گزیده ادبیات معاصر شماره 7»، «زنبیلی از ترانه»، «فرصت نایاب» از جمله آثار منتشر شده این شاعر و ترانه سرا است.
نظر شما